Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентка Львівського кооперативного коледжу – серед призерів обласної олімпіади з правознавства

Опубліковано: Середа, 20 березня 2019 

min
max

Нещодавно базі Львівського державного університету внутрішніх справ, у співпраці з Радою директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів правознавчих дисциплін, було проведено ІІ етап Обласної олімпіади з правознавства серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а.

Мета проведення олімпіади: перевірка у студентів власних практичних і теоретичних напрацювань у сфері права, виявлення, відбір та підтримка обдарованої студентської молоді, розвиток здібностей студентів, стимулювання творчої праці студентів та викладачів, підвищення якості підготовки молодших спеціалістів.

З вітальним словом до учасників олімпіади звернулися: Ольга Балинська, професор, проректор Львівського державного університету внутрішніх справ; Наталія Галушка, голова методичного об’єднання викладачів правознавчих дисциплін ВНЗ І-ІІ рівня акредитації Львівщини; Іван Красницький, декан юридичного факультету Львівського державного університету внутрішніх справ, які побажали учасникам успіхів та високих результатів.

Зміст завдань олімпіади врахував освітні та суспільні новації у правознавчій сфері, зокрема новації законодавчого процесу. Комплексно підібрані тести, завдання на розуміння змісту юридичної термінології, правові задачі дали змогу студентам проявити високий рівень правових компетентностей, застосування яких є необхідним для реалізації й захисту прав і свобод, регулювання взаємин з людьми, вибору правомірних моделей поведінки в життєвих ситуаціях.

Учасники олімпіади мали змогу перевірити свої знання з базових галузей права та ряду юридичних дисциплін, а саме: історії держави і права України, теорії держави і права, господарського права і процесу, історії держави і права зарубіжних країн, основ судових та правоохоронних органів, права соціального захисту, цивільного права і процесу, кримінального права, кримінального процесу, адміністративного права, юридичної деонтології, оцінювали правові явища та процеси, різноманітні життєві ситуації відповідно до правових норм. Окрім цього, відповідали на питання щодо ролі держави та права в житті людини й суспільства.

В олімпіаді взяли участь 38 учасників, що представляли 16 коледжів міста Львова та області.

Львівський кооперативний коледж економіки і права та спеціальність «Правознавство» гідно представила студентка IІІ курсу Віталія Шелест, яка виборола 3-тє місце.

Під час церемонії закриття олімпіади організатори заходу нагородили грамотами та подяками переможців та їхніх наставників.

Голова методичного об’єднання викладачів правознавчих дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області Наталія Галушка зазначила, що студенти приємно вразили високим рівнем підготовки, а також подякувала викладачам за результативну роботу з обдарованими дітьми та всім тим, хто допоміг студентам у підготовці до олімпіади.

Адміністрація коледжу, голова та викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін, студентське самоврядування і одногрупники пишаються своїм олімпійцем, вітають призера олімпіади Віталію Шелест та бажають їй успіхів і відмінних результатів у подальших заходах.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі відбулася студентська олімпіада з правознавства У Львівському кооперативному коледжі відбулася студентська олімпіада з правознавства Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 Викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели олімпіаду з правознавства серед студентів третього і четвертих курсів. Мета олімпіади – виявлення та підтримка обдарованої студентської молоді, які прагнуть поглиблювати знання,...

Переглядів: 417 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – серед переможців обласної олімпіади з правознавства (фото) Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права – серед переможців обласної олімпіади з правознавства (фото) Опубліковано: Субота, 03 березня 2018 Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету у співпраці з Радою директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів правознавчих дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. було проведено ІІ етап обласної олімпіади з правознавства серед студентів. З вітальним...

Переглядів: 792 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook