Період публікації:

від

до

Категорія:

Всесвітній День води в Нижньолукавицькій СЗОШ І – ІІ ст.

Опубліковано: П`ятниця, 22 березня 2019 

min
max

З нагоди відзначення Міжнародного дня води та з метою підвищення екологічної свідомості, обізнаності учнів щодо проблем, пов’язаних з водними ресурсами, у Нижньолукавицькій СЗОШ І – ІІ ст. було проведено відкритий бінарний урок вчителем географії Лисаковською Г. Г. з учнями 5 і 6 класів на тему «Вода – джерело життя».

На уроці учні пригадали властивості води, її значення у формуванні життя, розглянули проблеми, що пов’язані з забрудненням прісних вод та їх вживанням, шляхами розв’язання даної проблеми.

Особливу увагу на уроці було звернуто на тему забруднення вод фосфатами. Учні переглянули відеофрагменти  про джерела забруднення та про цінність прісних вод.

На уроці були поєднані науковість викладу проблем чистої води з народознавчим матеріалом. Звучали приказки, загадки, пісні про річки, джерела та  ставки рідного краю.

Діти зробили висновок, що все у природі взаємопов’язане: струмочки течуть у ріки, ріки – в моря, моря з’єднані з океанами. І від того, чи чистий струмочок, залежить чистота Світового океану, наше життя на Землі.

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

«Ми чуємо тебе, Тарасе…» «Ми чуємо тебе, Тарасе…» Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 Перші весняні дні для шанувальників літературної  спадщини Великого Кобзаря – це можливість щоразу по-новому осмислити його поетичні та прозові твори, краще осягнути минуле, зрозуміти сучасне й себе в ньому. У зв’язку з відзначенням 206-ої річниці  від дня народження Т. Г. Шевченка, з метою вшанування...

Переглядів: 1709 Коментарів: 0

Відділи освіти

Молитва лине в небеса... Молитва лине в небеса... Опубліковано: Четвер, 20 лютого 2020 Горить свіча, і пам'яті сльоза Додолу з неї краплями стікає. Земля ридає, плачуть небеса – Героїв Україна пам'ятає! 20 лютого педагог-організатор Нижньолукавицької СЗОШ І-ІІ ступенів Товарницька О.Б. разом з учнями  провела патріотичний  захід « Молитва лине в небеса…». Героїчна сотня, зробивши...

Переглядів: 709 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook