Період публікації:

від

до

Категорія:

Виготовлення квітки з фетру (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 22 березня 2019 

min
max

У вівторок, 19 березня у КЗЛОР «Великолюбінський НРЦ» відбувся майстер-клас «Виготовлення квітки з фетру», який об’єднав учнів НРЦ, учнів опорного Великолюбінського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, вихователів, вчителів. Організатор та координатор вчитель трудового навчання Карабин У.В., гостям розповіла  про властивості цієї тканини, про те , що з цього матеріалу виходять чудові квіти і  ми в цьому переконалися. Майстер-клас викликав величезний інтерес.

Мета заходу — створення умов для дітей з особливими освітніми потребами для спілкування з однолітками, подолання соціальних бар’єрів, просування толерантності до учнів з особливими освітніми потребами; формування суспільної уваги та поваги до розмаїття та унікальності кожного учня чи учениці в українському суспільстві, а також відчуття приналежності до колективу, розвиток трудових навичок самостійної художньої діяльності; художнього смаку, творчої фантазії і уяви дітей.

Під час заходу панувала творча, дружня атмосфера, під час якої учасники поринули у світ прекрасного, ділилися своїми думками, мали змогу відчути радість спілкування та побачити зразки різних квітів серед учасників.

Після  закінчення майстер класу всі у дружньому колі обмінювались думками та чаювали зі смачними смаколиками. Атмосфера майстер-класу допомогла присутнім не тільки розширити навички художньої діяльності, а й насолодитися релаксаційними моментами. Учасники отримали весняний настрій та велике задоволення від своєї роботи.

Майже всі дійшли одностайної думки, що творчі зустрічі треба продовжувати.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook