Період публікації:

від

до

Категорія:

Дивовижні винаходи вразили учнівську молодь

Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 

min
max

14 березня для учнівської молоді Львівського професійного ліцею залізничного транспорту проведена зустріч-диспут з питань раціоналізаторства та винахідництва.

Відкрив захід директор ЛПЛЗТ Всякий Ярослав Євстахійович, який відзначив важливість раціоналізаторства та винахідництва в набутті професії залізничника.

Заступник директора з НМР Бойко Богдан Петрович розповів про участь учнів ЗПТО у винахідництві та раціоналізаторстві, про рацпропозиції, які подають учні на гуртках технічної творчості, і яке їхнє практичне застосування.

Керівник гуртка ЛДБТ Мелько Марина Володимирівна зупинилась на креативних, дивовижних винаходах людства у ХХІ столітті.

Методист ЛПЛЗТ Хлопіцький Микола Миколайович розкрив у своєму виступі основні тенденції художнього кування, які дають можливість реалізовувати творчі задуми та виготовляти цікаві експонати. Також зосередив увагу присутніх на важливості та актуальності роботи гуртків технічної творчості.

Керівник гуртка ЛДБТ Корнійчук Андрій Іванович наголосив, що раціоналізаторські пропозиції – рушійна сила розвитку винахідництва, а впровадження інноваційних підходів в організацію роботи гуртків технічної творчості підвищує рівень професійної майстерності учнів як майбутніх фахівців, посилює політехнічну підготовку, сприяє кращому засвоєнню вмінь та знань.

Захід пройшов цікаво у формі запитань та відповідей. Виступаючі доповнювали свої виступи відео матеріалами.

Львівський державний Будинок техніки висловлює щиру подяку адміністрації Львівського ПЛЗТ за співпрацю та надану можливість провести зустріч-диспут з учнями ліцею.

Немає коментарів

Схожі статті:

Зустрічі раціоналізаторів та винахідників з обдарованою учнівською молоддю закладів профосвіти Зустрічі раціоналізаторів та винахідників з обдарованою учнівською молоддю закладів профосвіти Опубліковано: Понеділок, 22 жовтня 2018 Вже близько 15 років Львівський державний Будинок техніки проводить з учнями ЗПТО освітню діяльність в сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення цих заходів – розвиток творчості, яка є важливим засобом формування особистості учня та відповідних моральних якостей, основ наукового світогляду,...

Переглядів: 425 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Львівський державний Будинок техніки продовжує творчий діалог зі здібною молоддю (фото) Львівський державний Будинок техніки продовжує творчий діалог зі здібною молоддю (фото) Опубліковано: П`ятниця, 01 Червня 2018 Львівський державний Будинок техніки вже майже 20 років проводить із учнями професійно-технічних навчальних закладів освітню діяльність у сфері винахідництва та раціоналізації. Мета проведення таких заходів – розвиток технічної творчості, яка є важливим засобом формування особистості. Ці зустрічі розширюють...

Переглядів: 365 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook