Період публікації:

від

до

Категорія:

Вибір життєвого шляху

Опубліковано: Вівторок, 26 березня 2019 

min
max

Вибір професії - один з головних життєвих виборів, який здійснює  людина в юному віці . Він має велике значення як для  самої людини, так і для суспільства. Вибір професії – це, по суті, вибір життєвого шляху, вибір долі. 

З метою  проведення профорієнтаційноїроботи серед школярів у опорному НВК«Дашавський ЗНЗ  I-IIIcт. -ДНЗ» учителі ознайомлюють учнів із різними видами професій, організовуючи екскурсії на підприємства нашого району.

22 березня учні 9 та 11 класів разом із директором школи Михайлевичем М.Я. та заступником з виховної роботи Кузів О.О. мали зустріч з представниками пожежної частини смт. Дашава.

Черговий пожежної частини Мисько Б.Я. провів цікаву бесіду про професію пожежника та ознайомив учнів із будовою пожежної  машини. Працівники пожежної  частини  показали учням,  як проводиться гасіння пожежі.Учні із захопленням дивилися, як вправно працюють пожежники, та навіть деякі  спробували і себе у ролі  пожежників. Такі екскурсії дають учням змогу отримати більше інформації про цю чи іншу професію.

Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості суспільства, а також поєднання особистих і загальних інтересів.

Немає коментарів

Схожі статті:

Тарас Шевченко – душа українського народу Тарас Шевченко – душа українського народу Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 Березень – перший місяць весни. Він приносить нам тепло, радість. Вся природа оживає. І саме у березні ми святкуємо день народження великого українського поета-пророка Т. Г. Шевченка. До  цього свята готуються і дорослі, і діти. Учні  3-А класу  ОНВК «Дашавський ЗНЗ І-ІІІ ст. – ДНЗ» підготували виховний...

Переглядів: 1229 Коментарів: 0

Відділи освіти

Душа Шевченка лине в Україну Душа Шевченка лине в Україну Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 Перші березневі дні на нашій землі пов’язані з іменем Шевченка, його мудрістю, його славою, його духом, його любов’ю до України. Здається, у його поезії все вже знане, відоме. Та кожного року, відзначаючи це національне свято, відкриваємо для себе у його творчості все нове і нове. Так хто ж він,...

Переглядів: 1218 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook