Період публікації:

від

до

Категорія:

Заходи до Міжнародного дня дитячої книги у НРЦ «Левеня»

Опубліковано: Вівторок, 02 квітня 2019 

min
max

Без книг ми не уявляємо собі життя. Вони поруч з нами  з самого народження. Книги розповідають про казкових богатирів,  про вірну дружбу, шкільне життя, далекі країни, таємниці морів та океанів.

З книгою кожен із нас може мандрувати куди завгодно. Про все на світі розповідає книга. Це справжній друг, скарбниця мудрості.

2 квітня, у день народження відомого казкаря Г.К.Андерсена,  відзначають Міжнародний день дитячої книги.  З нагоди свята у Комунальному закладі Львівської обласної ради  «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» відбулися цікаві заходи. Це і бібліотечна година «Книги – найкращі друзі», і вікторина «Казковий калейдоскоп», і  хвилини читання «Казковий світ Андерсена».

Із захопленням діти створювали колаж  «Улюблені казки Г.К.Андерсена» та аплікації до казки «Гидке каченя», а також розглядали виставку творів письменника,  яку підготувала бібліотекар закладу.

 Такі заходи надзвичайно корисні та пізнавальні, оскільки збагачують внутрішній світ, розвивають творчу уяву учнів, створюють атмосферу дива.

Немає коментарів

Схожі статті:

 Міжнародний день дитячої книги відзначили у НРЦ «Левеня» Міжнародний день дитячої книги відзначили у НРЦ «Левеня» Опубліковано: Вівторок, 02 квітня 2019 «Книга - це віконце, через яке діти бачать і пізнають світ і самих себе». В.О.Сухомлинський.  2 квітня 2019 р. педагоги ІІ відділення Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально - реабілітаційний центр «Левеня» провели ряд заходів до дня дитячої книги. Вихованці  старших груп «Метелик»...

Переглядів: 480 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Творча зустріч з поетесою, практичним психологом, вчителем-дефектологом В.Ремажевською в НРЦ  «Левеня» Творча зустріч з поетесою, практичним психологом, вчителем-дефектологом В.Ремажевською в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Середа, 04 квітня 2018 У І відділенні Комунального закладу Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня» 2 квітня 2018 року розпочався Тиждень дитячої книги із творчої зустрічі з поетесою, практичним психологом, вчителем-дефектологом закладу Вірою Олександрівною Ремажевською. Віра Олександрівна нагадала...

Переглядів: 388 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook