Період публікації:

від

до

Категорія:

Програма заходів у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини

Опубліковано: Середа, 03 квітня 2019 

min
max

Центр творчості дітей та юнацтва Галичини запрошує у квітні 2019 року відвідати наступні заходи:

5 квітня об 11:00 год. – змагання з технічної творчості «Твори і перемагай – 2019» на першість Львова серед учнівської молоді.

Мета проведення змагань: виявлення та закріплення знань та навичок, отриманих протягом навчання у гуртках технічної творчості та передбачених шкільною програмою; популяризація технічної творчості серед дітей у галузі науки і техніки; виявлення творчо обдарованої молоді, надання методичної допомоги юним творчим особистостям та керівникам гуртків; виховання у дітей творчої ініціативи, естетичного смаку та вміння виявляти здобуті знання в екстремальній ситуації (в умовах змагань); налагодження творчих зв'язків між винахідниками і навчальними закладами, які займаються організацією дозвілля дітей та молоді.

6 квітня о 10:00 год. – ІІІ Відкритий всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Відлуння – 2019».

Фестиваль-конкурс «Відлуння – 2019» проводиться у формі творчих виступів хореографічних колективів, солістів, малі групи, формейшини за напрямами: класичний танець; народний танець; сучасний танець; спортивно-бальний (бальний, соціальний) танець (формейшен, бальна шоу-програма); народний стилізований танець; вільний танцювальний напрям.

18:30 - 21:00 год. – Гала-концерт лауреатів фестивалю-конкурсу «Відлуння – 2019» та показові виступи.

7 квітня о 18:00 год., Палац учнівської молоді – концерт на присвоєння звання «Народний художній колектив» Зразкової музичної студії «Джерело».

У концерті візьмуть участь співак-виконавець і композитор Назар Савко і Зразкова музична студія «Джерело», гурт «Коліжанки», ADI і Макарчик, гурт Cool Queens, Народний вокально-хореографічний ансамбль «Викрутасики».

12 квітня о 17:00 год. – захист звання «Народний колектив» Народним музичним театром «Погулянка»  міксом уривків вистав «Уроки театральної педагогіки».

Будуть показані уривки вистав казок «Дюймовочка», «У бабусі на городі», «Уроки безпеки», «Казка про Тараса», а також блок з патріотичного виховання – «Юні волонтери», «Великі українці», «Свято вишиванки», «На крилах пісень», «Княжа династія», присвячена Львову.

13-14 квітня о 14:00 год., спортивний зал – Міжнародний турнір з баскетболу «Кубок Віта Агро».

14 квітня о 15:00 год. – прем’єрний показ вистави за п’єсою Ж.-П. Сартра «За зачиненими дверима» у виконанні Народного драматичного театру «МИ».

П’єса являється  програмною для творчості Жана-Поля Сартра і французького екзистенціалізму.

Найчастіше п’єса розглядається як ілюстрація тези «Пекло – це інші» і її зміст зводився до «проповіді людиноненависництва»: Пекло – це не тортури, жаровні, усміхнені чорти, Пекло – це самі люди, які охоче стають найвитонченішими і найвинахідливішими катами своїх сусідів. Троє персонажів, які знаходяться в цьому «пеклі», зовсім не є моделлю соціуму як такого. Персонажі мучаться від того, що в їх минулому існує дещо (помилка, підлість, зрада, розпуста, знущання). Вони намагаються уникнути усвідомлення окремих неприємних фактів, але завдяки присутності поруч Інших, це виявляється неможливим. Через Іншого людина може пізнати себе, погляди інших дарують йому власне віддзеркалення.

Журналіст Гарсен, богачка Естель і поштова службовець Інес попадають після смерті в закрите приміщення – Пекло… А що було дальше? – приходьте і подивитеся у постановці театру «МИ».

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Центр творчості дітей та юнацтва Галичини запрошує… Центр творчості дітей та юнацтва Галичини запрошує… Опубліковано: Середа, 04 грудня 2019 Центр творчості дітей та юнацтва Галичини запрошує у грудні 2019 року відвідати такі заходи: 4, 11, 18 грудня о 15:30 – Майстерня Святого Миколая – майстер-класи з виготовлення новорічних прикрас і подарунків з кольорового паперу, солоного тіста. Контактний телефон: (032) 276-97-82 – Х. Кушнір.   6-7...

Переглядів: 832 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Центр творчості дітей та юнацтва Галичини запрошує… Центр творчості дітей та юнацтва Галичини запрошує… Опубліковано: Вівторок, 05 листопада 2019 Центр творчості дітей та юнацтва Галичини запрошує у листопаді 2019 року відвідати такі заходи: 4, 11, 18, 25 листопада о 19:00 год., ауд. 222 – лекції зі скелелазіння та альпінізму. Контактний телефон: 067-271-24-88 – П. Василенко.   6 листопада об 11:00 год., кінолекційний зал –...

Переглядів: 659 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook