Період публікації:

від

до

Категорія:

Вчителів фізичної культури та тренерів спортивних секцій запрошують до участі у проекті «Посилка Успіху»

Опубліковано: Середа, 03 квітня 2019 

min
max

Благодійна організація «Благодійний фонд «Фонд Кличко» – всеукраїнська благодійна організація, яку у серпні 2003 року заснували брати Клички. За 15 років Фонд реалізував низку соціальних проектів у сфері спорту, науки та освіти, що популяризують постійний розвиток особистості, заняття спортом і відповідальність місцевих громад. Місія Фонду – створити належні умови для розвитку молодої генерації українців, які беруть активну участь у прийнятті рішень і усвідомлюють себе рушійною силою змін у суспільстві.

Фонд вже вкотре реалізовує проект «Посилка Успіху», метою якого є поглиблення професійних знань, вивчення ефективних методів викладання та здобуття необхідних навичок за для заохочення дітей до активного та здорового способу життя, а також залучення учнів до занять спортом як в школах, так і поза їхніми межами.

До участі у проекті запрошуються вчителі фізичної культури та тренери спортивних секцій, які бажають отримати цінні знання, поділитись власним досвідом та спільними зусиллями розробити ефективну методику як стати стимулом та справжнім прикладом для учнів у формуванні активних та здорових звичок.

Програма проекту складається з теоретичної та практичної частин. Теоретична частина включатиме триденну серію тренінгів з професійними тренерами та успішними активістами України в сфері спорту.

Тривалість тренінгу – три дні. Кінцева дата подачі заявок – 7 квітня.

Детальну інформацію про проект можна прочитати на сайті: http://www.klitschkofoundation.org/projects/sport/posilka-uspikhu.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Миколаївському районі нагороджено переможців конкурсу «Посилка успіху» (фото) У Миколаївському районі нагороджено переможців конкурсу «Посилка успіху» (фото) Опубліковано: Вівторок, 19 грудня 2017 Нещодавно Фонд Кличка передав у загальноосвітні заклади Миколаївщини дві «Посилки успіху» зі спортивним інвентарем. За словами завідувача сектору молоді та спорту Миколаївської райдержадміністрації Івана Наконечного, серед переможців конкурсу «Посилка успіху» були Бродківська загальноосвітня школа...

Переглядів: 619 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

«Посилки успіху» від Фонду Кличка прибули на Золочівщину та Сколівщину (фото) «Посилки успіху» від Фонду Кличка прибули на Золочівщину та Сколівщину (фото) Опубліковано: П`ятниця, 08 грудня 2017 Нещодавно ще два шкільні спортивні осередки Львівщини отримали «Посилку успіху» від Фонду Кличка. Зокрема комплекти зі спортивними подарунками надійшли в Куровицьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Золочівської районної ради та Підгородецьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Сколівської районної...

Переглядів: 522 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook