З метою вивчення тенденцій розвитку готельного господарства в м. Львові, надбання практичних навичок з вивчення і дослідження особливостей роботи діючих підприємств готельного господарства, вивчення сучасних концепцій обслуговування відвідувачів у ресторанах та нових тенденцій в кулінарії, викладач циклової комісії готельно-ресторанної справи Львівського кооперативного коледжу економіки і права Надія Ділай організувала для студентів групи Грс(н)-16 навчальну екскурсію в готель «Цісар».
Управляюча готелю пані Анна провела чудову екскурсію, під час якої були показані номери різної категорії та ресторан. Студентам розповіли про історію підприємства, його структуру, основні напрямки розвитку, можливості працевлаштування, кар’єрного росту і особливості роботи самого готелю. До послуг гостей – сучасні номери, літня тераса, ресторан, бар (цілодобово), room-service (цілодобово), кейтерінг, трансфер (зустріч та проводи в аеропорту та на залізничному вокзалі), оренда автомобіля з водієм тощо.
В ресторані «Цісар» студентів ознайомили з особливостями меню, барної карти, інтер’єром та концепцією ресторану.
Керівництво готелю «Цісар» постійно працює над покращенням сервісу, розширює асортимент послуг, щоб максимально задовольнити потреби кожного клієнта, щоб відвідувач закладу відчував себе в готелі по-домашньому комфортним, відпочинок був незабутнім, а хороша думка завжди залишалась про готель та місто Львів зокрема. Екскурсанти активно задавали питання адміністратору закладу та отримували на них професійні відповіді.
Результатами проведеної екскурсії є приємні враження інтер’єром готелю, а найголовніше – високими стандартами обслуговування туристів, професійними компетентностями персоналу, інноваційними методами обслуговування, особливостями формування атмосфери гостинності.
Адміністрація коледжу, викладачі циклової комісії готельно-ресторанної справи та студенти спеціальності щиро дякують керівництву та працівникам готелю «Цісар» за гостинність, професіоналізм, організацію екскурсії та наданні практичні знання, які дозволять зробити перші кроки у професійну діяльність у сфері готельного та ресторанного бізнесу.
Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права
Немає коментарів