Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели День відкритих дверей

Опубліковано: П`ятниця, 05 квітня 2019 

min
max

Вибір фаху – не просте завдання, яке потрібно вирішити, щоб у майбутньому бути корисними суспільству і потрібними в рідній Україні.

У ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» відбувся День відкритих дверей, на якому була можливість визначитися зі своїм майбутнім та знайти однодумців.

Мета заходу – ознайомлення зі спеціальностями, за якими готує фахівців кооперативний коледж, його навчально-матеріальною базою та надання допомоги випускнику школи у виборі майбутньої професії.

Представники адміністрації коледжу привітали гостей, розповіли про важливість правильного вибору майбутньої професії, побажали вдалого вибору фаху. Відвідувачам було запропоновано цілу низку різноманітних ознайомчих заходів: презентація спеціальностей навчального закладу, зустрічі зі школярами, демонстрація рекламного відеоролику про коледж тощо.

Індивідуальний підхід до кожного абітурієнта – особливість профорієнтаційної роботи Львівського кооперативного коледжу економіки і права. Організатори заходу зробили основний акцент на те, щоб присутні отримали максимум корисної інформації.

Абітурієнти та гості свята мали змогу ознайомитися з історією становлення навчального закладу та його сьогоденням, з матеріально-технічною базою, з особливостями навчання у коледжі, відомими випускниками, особливостями організації практик і стажувань, можливостями працевлаштування за обраним фахом, побачити презентаційні роботи майбутніх фахівців тощо.

Про перебіг навчального процесу, основні обов’язки студента, умови проживання у гуртожитках, організацію студентського самоврядування, дозвілля і відпочинку розповідали присутнім голови циклових комісій, відповідальний секретар приймальної комісії та голова студентського самоврядування. Зокрема, абітурієнти довідались, що студенти коледжу забезпечуються гуртожитком, а випускникам надається право продовження навчання у вищих навчальних закладах м. Львова та України за профілем здобутої спеціальності та скороченим терміном.

Майбутні студенти запитували про особливості цьогорічного вступу, які необхідно документи для вступу в коледж, ставили інші запитання, які стосувались навчального процесу у виші.

Гості були приємно вражені атмосферою, яка панує в навчальному закладі: комфортні умови навчання, сучасна навчально-матеріальна база, цікаве студентське життя.

У ході зустрічі абітурієнти змогли поринути в атмосферу студентства, дізнатися про ті цікавинки, які чекають на кожного, хто носить горде звання студента. Навчальний заклад перетворився на місце чарівних подій, гості мали змогу взяти участь у майстер-класі, який організували викладачі циклової комісії готельно-ресторанної справи та харчових технологій.

Організатори заходу сподіваються, що надана інформація допоможе гостям краще визначитися зі своєю майбутньою професією, правильно обрати напрям діяльності.

З інформацією щодо умов вступу на навчання можна ознайомитися на сайті коледжу: http://www.ccej.lviv.ua, або за адресою: м. Львів, вул. Клепарівська, 11 (район церкви св. Анни). Тел. для довідок: (032) 233-31-35, 233-31-41, 233-33-88.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели День відкритих дверей У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели День відкритих дверей Опубліковано: Вівторок, 21 травня 2019 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся День відкритих дверей. Цьому передувала значна профорієнтаційна робота представниками приймальної комісії: виїзди адміністрації та викладачів до шкіл районів Львівської області, оголошення в пресі, транспорті, на радіо, сайті коледжу. Вибір...

Переглядів: 594 Коментарів: 0

Вища освіта

Львівський кооперативний коледж економіки і права запрошує на День відкритих дверей Львівський кооперативний коледж економіки і права запрошує на День відкритих дверей Опубліковано: П`ятниця, 29 березня 2019 У суботу, 30 березня, у Львівському кооперативному коледжі економіки і права (вул. Клепарівська, 11) відбудеться День відкритих дверей. Початок заходу – об 11:00 годині. Розпочнеться захід із презентацій спеціальностей студентами коледжу. Всі присутні матимуть змогу переглянути презентаційний фільм...

Переглядів: 1714 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook