Період публікації:

від

до

Категорія:

Учні закладів профтехосвіти – серед переможців конкурсу з ужиткового мистецтва «Таланти твої, Україно!»

Опубліковано: П`ятниця, 05 квітня 2019 

min
max

В обласному конкурсі з ужиткового мистецтва «Таланти твої, Україно!», який відбувся 27-29 березня в Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини, взяли участь гуртківці Львівського державного Будинку техніки.

Вже багато років поспіль учнівська молодь, яка займається в гуртках художньо-прикладної творчості Будинку техніки, бере участь у цьому конкурсі, який має на меті пропагування кращих зразків українського мистецтва, залучення дітей та молоді до збереження та відродження творів народних майстрів.

Цьогоріч у номінації українська народна вишивка дипломантом стала учениця Львівського вищого професійного училища інформаційно-комп’ютерних технологій Роксолана Жавко (кер. гуртка «Народна вишивка» – Шугало А.М.) та учениця Міжрегіонального центру ПТО художнього моделювання та дизайну м. Львова Христина Гарасимчук (кер. гуртка «Художня вишивка» – Буланович Л.Т.).

У номінації український народний одяг кращою стала учениця Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу Андріана Оліфір (кер. гуртка «Українська народна лялька» – Огоновська Д.І.).

В номінації писанкарство – учні Львівського вищого професійного художнього училища Анастасія Перцева та Михайло Федун (керівник гуртка «Калейдоскоп творчості» – Шекетера І.О. та викладач спецдисциплін художнього циклу – Погребняк О.С.).

Для кожного учасника це – не лише добра нагода продемонструвати професійну майстерність, показати свої кращі мистецькі роботи, а й можливість подальшого творчого розвитку.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові пройшов конкурс з ужиткового мистецтва «Таланти твої, Україно» У Львові пройшов конкурс з ужиткового мистецтва «Таланти твої, Україно» Опубліковано: Четвер, 18 квітня 2019 Вже традиційно навесні у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини проходить обласний конкурс з ужиткового мистецтва «Таланти твої, Україно». «З бабусиної скрині» – такою була тематика цьогорічного ужиткового конкурсу, його мета – збереження народних промислів та традицій. Організаторами конкурсу...

Переглядів: 409 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Відбувся обласний конкурс хореографічного мистецтва «Танцювальне подвір’я – 2019» Відбувся обласний конкурс хореографічного мистецтва «Танцювальне подвір’я – 2019» Опубліковано: П`ятниця, 22 лютого 2019 Всесвітній День закоханих Львівський державний палац естетичного виховання учнівської молоді зустрів обласним конкурсом хореографічного мистецтва «Танцювальне подвір’я – 2019» серед ПТНЗ міста Львова та області (в рамках обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності ПТНЗ «Творчості проміння золоте»). Танцювальні...

Переглядів: 320 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook