Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу відвідали Київ

Опубліковано: Понеділок, 15 квітня 2019 

min
max

Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права Наталія Захарчук, Наталія Загорбенська та Олена Маньків разом із студентами груп ПВ(н)-16, ПВ(н)-26, ПВ(н)-27 спеціальності «Право» здійснили туристичну подорож до Києва.

Історія Києва – дуже цікава і неординарна. Він поєднує у собі історичне минуле та динамічне сучасне. У ньому жили і живе багато відомих людей. Студенти побували в багатьох історичних місцях, оглянули знакові місця: Маріїнський палац, вулицю Банкову, на якій знаходиться велична будівля Адміністрації Президента України, Золоті ворота, які є головною брамою стародавнього Києва, пам'яткою оборонної архітектури Київської Русі, побували на річковому вокзалі,  мали змогу проїхатись на фунікулері, що з'єднує історичне Верхнє місто та Поділ, побували під Аркою дружби народів, яка знаходиться на території Хрещатого парку, де можна побачити панораму міста Києва.

Київ не втратив за довгі століття своєї краси. Скільки пам’яток культури й історії збереглися до наших днів. Прогулянка старовинними вуличками нагадує про минулі часи та історичні події.

Прогулюючись головною вулицею міста – Хрещатиком, студенти побували біля адміністративного корпусу Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств.

І, звичайно, те святе місце, Слави і Скорботи, де серце б’ється частіше, пригадалися сумні та тривожні події, які відбувались зимою 2014 року – усім відомий Майдан Незалежності. Там було важко ходити, дивитися на світлини Героїв Небесної Сотні, свічки... Вшанували їх пам’ять та схилили голови перед мужніми людьми, які заради майбутнього нашої держави віддали найдорожче – власне життя.

Київ і досі розвивається, розквітає новими барвами. Зараз це сучасна європейська столиця з височенними хмарочосами та торгівельними центрами, великою кількістю парків та скверів. Студенти привезли масу гарних вражень і позитивних емоцій. Вдячні викладачам коледжу за яскраві миттєвості, якими вони наповнили їх життя, організувавши поїздку до столиці нашої держави – славетного міста Києва.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Пізнати рідний край – побачити свій шлях в житті та духовно збагатитись (фото) Пізнати рідний край – побачити свій шлях в житті та духовно збагатитись (фото) Опубліковано: Четвер, 26 квітня 2018 В рамках виховних годин студенти групи ПВн-26 спеціальності «Правознавство» Львівського кооперативного коледжу економіки і права, які бажали, разом із куратором групи Наталією Захарчук відвідали чудотворне джерело с. Новосілка (відоме як Раковець), що знаходиться неподалік м. Львова. Студенти ознайомились...

Переглядів: 471 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 771 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook