Період публікації:

від

до

Категорія:

У Форумі професійної освіти візьмуть участь усі заклади профтехосвіти Львівщини

Опубліковано: Понеділок, 15 квітня 2019 

min
max

На Львівщині відбудеться ІІ Форум професійної освіти, участь в якому візьмуть 50 закладів профтехосвіти.

Департамент економічної політики разом із департаментом освіти і науки Львівської ОДА уже напрацювали регіональне замовлення на 2019 рік.

«Такі заходи, як форум професійної освіти, важливі тим, що заклади можуть представити свої можливості, а батьки з дітьми змогли ознайомитись з напрямами, які будуть затребувані на ринку. Зараз важливими є профорієнтаційна робота та переконання дітей, що хороший фах і можливість жити достойно – важливіші за номінальний диплом. Хочемо переконати, що, перш за все, важити повинні знання, вміння та можливість реалізуватись», - зазначив під час брифінгу заступник голови Львівської облдержадміністрації Роман Филипів.

У межах цьогорічної програми Форуму відбудеться представлення понад 60 професій різних галузей промисловості.

«На цій виставці будуть представлені усі заклади профосвіти, що є на Львівщині. Учні зможуть взяти участь у майстер-класах з різьби по дереву, електрозварювання, оформлення кондитерських виробів, створення зачісок тощо. Важливо підкреслити також зміни в професійній освіті. Адже за останній рік було відкрито 8 навчально-практичних центрів, а загалом їх на Львівщині є 24. Звертаємо увагу учнів та батьків, що професійна освіти зараз дає можливість знайти гідну роботу», - наголосила директор департаменту освіти і науки Любомира Мандзій.

На Форумі також відбудуться дискусійні панелі з працедавцями. Зокрема, говоритимуть про впровадження дуальної форми освіти, організацію тренінгів для майстрів-наставників та процедуру перепідготовки майстрів виробничого навчання на підприємствах.

ІІ Форум професійної освіти відбудеться у четвер, 18 квітня, із 11:00 до 17:00 у Виставковому центрі «Південний-ЕКСПО», що на вул. Щирецькій, 36.

Немає коментарів

Схожі статті:

Ми готуємо тих людей, які затребувані на ринку праці, - Олег Синютка під час Форуму профтехосвіти Ми готуємо тих людей, які затребувані на ринку праці, - Олег Синютка під час Форуму профтехосвіти Опубліковано: Четвер, 18 квітня 2019 На Львівщині розпочався ІІ Форум професійної освіти, участь в якому візьмуть 50 закладів профтехосвіти. Департамент економічної політики разом із департаментом освіти і науки Львівської ОДА уже напрацювали регіональне замовлення на 2019 рік. «Сьогодні Україна потребує багато робітничих робочих...

Переглядів: 620 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook