Період публікації:

від

до

Категорія:

Юннати Львівщини - призери фінального етапу Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета»

Опубліковано: Середа, 17 квітня 2019 

min
max

9-11 квітня у м. Черкаси відбувся фінальний етап Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» 2018-2019 н.р.

         Мета заходу — поширення практичної природоохоронної роботи в закладах загальної середньої освіти та закладах позашкільної освіти, залучення учнівської молоді до заходів щодо збереження та поліпшення стану довкілля.

         Учасниками фінального етапу Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» у м. Черкаси були команди закладів загальної середньої освіти та команди закладів позашкільної освіти з 13 областей України — переможці обласних етапів юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета».

         У програмі «Зеленої естафети» були творчі звіти команд закладів загальної середньої освіти та команд закладів позашкільної освіти за трьома напрямами:

  • «Практична природоохоронна робота»;
  • «Просвітницька природоохоронна робота»;
  • «Навчально-виховна робота з охорони природи».

         Викладачами Черкаського державного технологічного університету були проведені індивідуальні змагання на звання кращого юного природоохоронця з моніторингу навколишнього природного середовища за 6-ма локаціями. Також учасники фіналу склали тестові завдання.

         Незабутні враження в кожного залишилися після відвідування національної святині українського народу – «Тарасової гори». Діти поклали квіти на могилу Тараса Григоровича Шевченка та вклонилися його пам’яті.

Багато пізнавального та цікавого було на екскурсії в Канівському музеї народно-прикладного мистецтва та під час екскурсії по місту Черкаси.

         За результатами фінального етапу Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» 2018-2019 н.р. команда Львівщини у складі вихованок екологічного клубу «Зелений міст» Великомостівського ЦДЮТ Шийки Наталі  та Сенюти  Світлани посіла ІІ місце серед закладів позашкільної освіти, також почесне ІІ місце отримала команда Львівщини у складі учениць 8 класу Великомостівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Сокальського району Клепарівської Соломії та Нечипорук Ольги в  номінації «Заклад загальної середньої освіти».

         Грамоти, еко-подарунки та масу позитивних вражень привезли учасники із Черкас.

Вітаємо юннатів Львівщини з перемогою.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Юннати Львівщини – учасники Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»  Юннати Львівщини – учасники Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» Опубліковано: П`ятниця, 01 Червня 2018 29 – 31 травня 2018 року у м.Києві екологічні агітбригади Червоноградської ЗОШ № 14 «Едельвейс» та Хирівської ЗОШ Старосамбірського району «МЕРІЛЕНД» представляли Львівщину на Всеукраїнському конкурсі колективів екологічної просвіти «Земля наш спільний дім» на тему «Раціональне природокористування».  Колективи...

Переглядів: 705 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Юні дослідники і винахідники Львівщини  - переможці Всеукраїнських дослідницьких конкурсів Юні дослідники і винахідники Львівщини - переможці Всеукраїнських дослідницьких конкурсів Опубліковано: Вівторок, 29 травня 2018 22-24 травня 2018 року на базі Національного еколого-натуралістичного центру в м. Києві пройшли Всеукраїнські конкурси  винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму та експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник». Делегацію від Львівщини,...

Переглядів: 497 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook