Період публікації:

від

до

Категорія:

Весняна толока у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Опубліковано: Середа, 17 квітня 2019 

min
max

Весна непомітною і тихою ходою завітала до нас. Як ми всі скучили за її теплим сонячним промінням та свіжим вітерцем. Оновлюється природа, веселіше защебетали птахи. Зима ще прагне нагадати про себе ранковими приморозками та її сила щодня слабшає. Природа потребує нашого захисту і саме від нас залежить вона зараз!

Традиційно у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. в березні-квітні 2019 року пройшов місячник Довкілля.

Заходи проводились згідно плану. Протягом місяця учні та працівники школи дбали про чистоту і порядок на шкільному подвір’ї та прилеглих до нього територій. Впродовж місяця проходили різноманітні заходи: акція «Первоцвіти просять захисту», акція «Посади дерево і збережи його», урочисте свято «День зустрічі птахів».

Упродовж  березня-квітня було обрізано та побілено дерева на шкільному подвір’ї, впорядковано спортивний майданчик, не залишилися поза увагою робочої групи і квітники.

Педагог-організатор разом з учнями надали допомогу одиноким жителям села, ветеранам педагогічної праці.

Класними керівниками проводилися тематичні уроки «Збережемо світ навколо нас», бесіди з метою формування екологічного світогляду учнів.

 Було зазначено, що проведення таких заходів дає можливість згуртувати молодь, вчить їх дбайливо ставитися до навколишнього середовища, виробляє вміння працювати колективно.

Немає коментарів

Схожі статті:

Відкритий урок з української мови у 8 класі Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. Відкритий урок з української мови у 8 класі Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. Опубліковано: Вівторок, 18 лютого 2020 17 лютого 2020 р. директор Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. Андрій Савчук (а він і учитель української мови й літератури) провів відкритий урок. Допомагали йому в цьому учні 8-го класу. На уроці вони поглиблювали свої знання про узагальнювальні слова при однорідних членах речення, розвивали при цьому пунктуаційну...

Переглядів: 727 Коментарів: 0

Відділи освіти

Тиждень правових знань у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. Тиждень правових знань у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. Опубліковано: Середа, 18 грудня 2019 В рамках тижня права у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено ряд заходів. Серед них: інформаційні хвилини в 5-11 класах, класними керівниками 1-4 класів були проведені тематичні виховні години. На завершення тижня вчителем права та історії Криницьким Т.О. було проведено правовий брейн-ринг «Свої...

Переглядів: 843 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook