Період публікації:

від

до

Категорія:

Школярів Львівщини запрошують до участі в дистанційному математичному конкурсі «Крок до знань»

Опубліковано: Четвер, 25 квітня 2019 

min
max

Учнів 8-9 класів загальноосвітніх шкіл та позашкільних навчальних закладів міста Львова та області запрошують до участі в обласному дистанційному математичному конкурсі «Крок до знань».

Мета конкурсу – виявлення, розвиток та підтримка обдарованих дітей; підвищення інтересу школярів до поглибленого вивчення математики; залучення учнів середнього шкільного віку до науково-дослідницької діяльності.

Конкурс проводиться дистанційно через мережу Інтернет на базі серверу КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» www.oman.lviv.ua з 15 квітня до 17 травня.

Під час проведення конкурсу учні реєструються, знайомляться із завданнями, розміщеними на сайті, розв’язують їх. Розв’язки усіх завдань конкурсу мають бути внесені учнями у бланки відповідей, які розміщені на сайті www.oman.lviv.ua, та надіслані на електронну пошту оргкомітету krokdoznan@gmail.com до 5 травня включно.

Підсумки конкурсу будуть розміщені на сервері КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді» до 20 травня.

Переможці та призери в категоріях конкурсу нагороджуються грамотами КЗ ЛОР «Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді».

Детальніша інформація про конкурс – на сайті.

Немає коментарів

Схожі статті:

Школярів Львівщини запрошують до участі у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «MAH-Юніор Дослідник» Школярів Львівщини запрошують до участі у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «MAH-Юніор Дослідник» Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 Вихованців закладів позашкільної освіти, учнів 7-10 класів закладів загальної середньої освіти запрошують до участі у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «МАН-Юніор Дослідник». Організатором конкурсу виступає Національний центр «Мала академія наук України». Змагання відбуватимуться у номінаціях...

Переглядів: 1212 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України Опубліковано: Вівторок, 11 лютого 2020 14-16 лютого 2020 р.  Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді проводить  ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів  МАН України.   РОЗКЛАД ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт – 2020 № Назва...

Переглядів: 770 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook