Період публікації:

від

до

Категорія:

«Scholarship в Україні»: студентка Львівської політехніки виграла грант для сплати навчання

Опубліковано: Четвер, 18 квітня 2019 

min
max

Нещодавно відбувся фінал ІІ конкурсу соціального проекту «Scholarship в Україні» з видачі грантів на освіту українським студентам.

За результатами захисту конкурсних робіт переможцями стали студент Придніпровської державної академії будівництва та архітектури Макаренко Антон, який отримав грант на своє навчання в сумі 12 700 грн, та студентка Національного університету «Львівська політехніка» Петрова Яна, яка отримала грант на сплату року навчання у сумі 11 700 грн.

Інші фіналісти також отримали грошові винагороди. Зокрема, другі місця посіли студентка Львівського національного аграрного університету Тимчишин Інна та студентка Національного університету «Львівська політехніка» Шевчик Ілона. Вони отримали подарунковий сертифікат Comfy на 3 000 грн. Третє місце посіла студентка Львівського національного аграрного університету Михальчук Лілія та отримала сертифікат Bodo на 1 000 грн.

Зазначимо, що цьогоріч конкурс проводився з двох тем: «Перспектива експансії послуг МФО на суміжні фінансові ринки на прикладі закордонних ринків» та «Соціальні аспекти в діяльності МФО: методи та шляхи їх вирішення для підвищення конкурентоспроможності на ринку фінансових послуг».

Звертаємо увагу, що на третю тему – «Чому якісний хостинг важливий для будь-якого інтернет-бізнесу та як його вибрати?» – конкурсанти не надіслали жодної роботи. Тому грантодавець подовжив термін написання робіт до 10 червня. Детальнішу інформацію про конкурс можна переглянути на сайті.

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентів запрошують до участі у конкурсі соціального проекту «Scholarship в Україні» Студентів запрошують до участі у конкурсі соціального проекту «Scholarship в Україні» Опубліковано: Вівторок, 26 лютого 2019 Студентів запрошують взяти участь в ІІ конкурсі соціального проекту «Scholarship в Україні», який стартував наприкінці січня цього року. Мета проекту – підтримати талановиту молодь, яка здобуває освіту в Україні та прагне розвиватись у своїй професії. В рамках проекту українські студенти мають...

Переглядів: 482 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

«Scholarship в Україні»: виграй грант на навчання у виші «Scholarship в Україні»: виграй грант на навчання у виші Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 Студентів Львівщини запрошують до участі у V конкурсі проєкту «Scholarship в Україні», переможці якого отримають гранти на сплату навчання у закладах вищої освіти. Мета проєкту – підтримати талановиту молодь, яка здобуває освіту в Україні і прагне розвиватись у своїй країні та залучити до соціальної...

Переглядів: 2036 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook