Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині відбувся круглий стіл щодо перспектив розвитку професійної освіти

Опубліковано: Четвер, 18 квітня 2019 

min
max

Сьогодні, 18 квітня, під час ІІ Форуму професійної освіти на круглому столі з директорами закладів професійної освіти, представниками підприємств та кластерів порушили питання викликів які постають перед закладами професійної освіти, а також акцентували увагу на перспективах.

“Для того, щоб відбувалися зміни, ми повинні їх ініціювати. Сьогодні недостатньо просто запросити учня на навчання. Для того, щоб учні прийшли у заклади професійної освіти, їм потрібно показати: по-перше, якість освіти, по-друге, наявність матеріально-технічної бази і, по-третє, особистий розвиток” – зазначила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Нагадаємо, в межах цьогорічної програми форуму відбудеться представлення понад 60 професій різних галузей промисловості.

На цій виставці будуть представлені усі заклади профосвіти, що є на Львівщині. Учні зможуть взяти участь у майстер-класах з різьби по дереву, електрозварювання, оформлення кондитерських виробів, створення зачісок тощо.

На форумі також відбудуться дискусійні панелі із працедавцями. Зокрема, говоритимуть про впровадження дуальної форми освіти, організацію тренінгів для майстрів-наставників та процедуру перепідготовки майстрів виробничого навчання на підприємствах.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook