Період публікації:

від

до

Категорія:

Мозаїка літер у Полянському НВК

Опубліковано: Вівторок, 23 квітня 2019 

min
max

19 квітня 2019 року у Полянському НВК відбулося свято «Мозаїка літер». Здобувачі освіти 1 класу захоплююче і цікаво розповідали про світ букв та слів, декламували вірші, співали пісні, склали Мозаїку літер. Присутні у залі батьки, вчителі, діти отримали величезне задоволення від артистизму та креативності першокласників, підтримуючи їх гучними аплодисментами.      

Дирекція школи, перша вчителька, батьки подякували першачкам за змістовне свято, вручили грамоти та пригостили солодкими подарунками.

                                                                           Класний керівник
Наумчук Г.П.

Немає коментарів

Схожі статті:

Пам’ятай, Україно, своїх героїв... Пам’ятай, Україно, своїх героїв... Опубліковано: П`ятниця, 18 жовтня 2019 15 жовтня 2018 року у Полянському НВК відбувся виховний захід «Пам’ятай, Україно, своїх героїв», присвячений 77 річниці створення УПА. Діти презентували інсценівку «Здобудемо українську державу, або загинемо», розповідали про роль УПА в часи визвольних змагань українського народу за свободу і самостійність,...

Переглядів: 366 Коментарів: 0

Відділи освіти

Мандрівка Львовом Мандрівка Львовом Опубліковано: Понеділок, 24 Червня 2019 21 червня 2019 року учні початкових класів Полянського НВК відвідали м. Львів. Школярі побували на Високому Замку, відвідали музей "Русалка Дністрова" та відпочивали у парку Івана Франка. Діти з захопленням  мандрували вулицями Львова і з приємними враженнями повернулися додому.

Переглядів: 721 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook