Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень безпеки у Вороняцькій ЗОШ I-III ступенів

Опубліковано: Вівторок, 23 квітня 2019 

min
max

Метою проведення тижня знань з основ безпеки життєдіяльності було поліпшення якості освітнього процесу  з питань особистої безпеки та захисту життя дітей; пропаганда здорового та безпечного способу життя серед дітей та батьків; вироблення у дітей  умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров'я під час НС.

До участі в тижні знань з основ безпеки  життєдіяльності було залучено: педагогічний колектив, обслуговуючий  персонал, учнів.

Протягом тижня було проведено загальношкільну лінійку,  показано презентацію: «Безпека починається зі звичок». Також учні повторили основні правила поведінки при виявленні маловідомих предметів та дізналися,  яку шкоду завдають організму шкідливі звички.

Класні керівники 1-11 класів провели виховні години на теми: «Життя - найвища цінність,  бережи його!», «Пожежа - небезпека для людини», «Безпека дорожнього руху», «Надзвичайні ситуації в приміщеннях», «Твій друг - дорожній рух», «Стихійні явища».

19 квітня 2019 року було проведено День цивільного захисту та була проведена навчальна евакуація.  Почувши сигнал тривоги, учні,  у супроводі вчителя, організовано пересувалися до виходів.    Евакуація була проведена вдало.

Вчитель Захисту Вітчизни та медична сестра школи провели практичні заняття про те, як надати допомогу потерпілим, при отриманні опіків та  при ударі електричним струмом, а також було показано, як правильно користуватись вогнегасником.

План основних заходів до тижня знань з основ безпеки життєдіяльності був виконаний у повному обсязі та результативно. Учні отримали та закріпили достатньо знань, умінь і практичних навичок з безпеки життєдіяльності та на випадок екстремальної ситуації.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Акція «Мільйони дітей моляться разом за мир» Акція «Мільйони дітей моляться разом за мир» Опубліковано: П`ятниця, 18 жовтня 2019 Місяць жовтень відрізняється від інших місяців року тим, що в цей час численні вірні з великою побожністю щоденно моляться вервицю. 18 жовтня 2019 р. колектив Вороняцької ЗОШ І-ІІІ ст. разом з священником підтримали акцію «Мільйони дітей моляться разом» за мир. Відбулася спільна молитва на вервиці...

Переглядів: 758 Коментарів: 0

Відділи освіти

Зустріч з представником бюро правової допомоги Зустріч з представником бюро правової допомоги Опубліковано: П`ятниця, 20 вересня 2019 17 вересня 2019 року у Вороняцької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася зустріч з п. Ольгою Чорною, представником бюро з правової допомоги та учнями 7-Б та 8 класів на тему: «Протидія шкільному насильству. Що я знаю про булінг». Пані Ольга розповіла учням про булінг, його види, як розпізнати жертву булінгу та...

Переглядів: 478 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook