Період публікації:

від

до

Категорія:

Місячник озеленення та благоустрою у Гончарівській ЗОШ І-ІІ ст.

Опубліковано: Вівторок, 23 квітня 2019 

min
max

У Гончарівській ЗОШ І-ІІ ст. протягом 18.03.2019р. - 18.04.2019р. відбувся місячник озеленення, благоустрою  та  День Довкілля. У ньому активно приймали участь діти молодших та старших класів, вчителі, дирекція школи. У класах проводилися бесіди щодо озеленення та благоустрою нашої школи, а також прилеглих ділянок, виховні години «Бережіть природу», «Ліс – наше багатство», конкурс малюнків на цю тему. З учнями старших класів а зокрема сьомого, восьмого та дев̕ятого класів  провели насаджування вазонів, клумбів. Вчителі Гончарівської школи Замійська М.В., та Путря Н.М. провели виховний захід "Екологічними стежками рідного краю" де ознайомили глядачів із природними надбаннями нашого району, червонокнижними рослинами і тваринами і методами їх захисту.

На території школи обслуговуючий персонал  обрізали та формували  крони, підбілили та  полікували стовбури дерев, а також побілили бордюр огорожі школи.

"День зустрічі птахів". Діти ознайомилися із кочовими і перелітними птахами своєї місцевості. Дізналися про народні прикмети та легенди стосовно птахів. Була створена спеціальна група юних орнітологів, які проводили інформаційні п’ятихвилинки  про птахів.

На території школи під час місячника з участю Маринивського О., Варлама Б., Стасевича В., Федик Ярини і Юречко Марії було  висаджено 12 дерев та 10 кущів.

Руками дітей було впорядковано історичні пам̕ятки у селі Гончарівка, а зокрема могилу воїнам УПА, капличку, фігуру святої Анни, джерело. Протягом місяця вчителем Замійською М.В. провели акцію "Річки мого дитинства", де впорядковувалися території джерел і береги річок. Було проведено екскурсії до річки Золочівка та до місцевого лісу.

12 квітня  учні та працівники школи  взяли активну участь у проведенні Дня Довкілля в рамках  всеукраїнської акції "Зробимо Україну чистою разом".

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Благочинна акція «Миколай про тебе не забуде» Благочинна акція «Миколай про тебе не забуде» Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019 Учні Гончарівської ЗОШ І-ІІ ст. взяли участь у благочинній акції «Миколай про тебе не забуде». Хто з нас не вірить, що в ніч з 18 на 19 грудня кожного року приходить до наших домів Чудотворець Миколай – найулюбленіший святий українських дітей. Навіть ті, котрі вважають себе дорослими, з радістю згадують...

Переглядів: 606 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Кенгуру" у Гончарівській ЗОШ І-ІІ ступенів "Кенгуру" у Гончарівській ЗОШ І-ІІ ступенів Опубліковано: Понеділок, 09 грудня 2019 У п’ятницю,  6 грудня  2019 року у Гончарівській ЗОШ І-ІІ ст.  відбувся міжнародний математичний конкурс “Кенгуру “.   Участь в ньому взяли учні 2-4 класів. Школярі з нетерпінням чекали цього дня. Над завданнями наполегливо працювали  Бодак М., Яворівська  В., Олексин А., Юречко С. та  Романець В.,...

Переглядів: 667 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook