Період публікації:

від

до

Категорія:

Засідання методоб’єднання викладачів інформатики та циклу комп'ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а.

Опубліковано: Вівторок, 23 квітня 2019 

min
max

Нещодавно відбулося засідання методичного об’єднання викладачів інформатики та циклу комп'ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та проведений круглий стіл з формування банку комплексних завдань для ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів закладів вищої освіти І-ІІ р.а. (XVIІІ обласна олімпіада з інформатики та комп’ютерної техніки).

Голова методоб’єднання Михайло Мандрик виступив із доповіддю про підсумки роботи методичного об’єднання у 2018-2019 н.р. і визначення основних напрямків роботи на 2019-2020 н.р. Михайло Степанович акцентував на важливості таких засідань, які об’єднують для професійного спілкування викладачів інформатики та циклу комп’ютерних дисциплін та дають змогу обмінюватись професійним досвідом.

Заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського кооперативного коледжу економіки і права Ігор Леськів привітав учасників методоб’єднання, охарактеризував діяльність кооперативного коледжу, поділився досвідом, здобутками вишу, відповів на питання учасників засідання та побажав викладачам творчої наснаги і професійного натхнення у роботі.

Голова циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення Львівського кооперативного коледжу економіки і права Віра Варгас розповіла колегам про здобутки викладачів циклової комісії, ознайомила з навчально-матеріальною базою викладання інформатики і циклу комп’ютерних дисциплін у ЗВО.

Під час засідання методичного об’єднання було розглянуто низку питань, внесених до порядку денного: про VІ обласний конкурс навчально-методичних розробок викладачів інформатики і комп’ютерної техніки ЗВО І-ІІ рівнів акредитації Львівської області, підведення підсумків обласного конкурсу навчально-методичних розробок викладачів інформатики тощо.

Учасники методичного об’єднання обговорили порядок організації, проведення та підведення підсумків XVIІІ обласної олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки (ІІ етап ХІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів закладів вищої освіти І-ІІ р.а.), подякували викладачам за ефективну роботу з обдарованими дітьми та відповідальне ставлення при підготовці студентів до олімпіади.

Засідання пройшло активно, плідно, в доброзичливій обстановці. Всі учасники зібрання висловили позитивні відгуки про Львівський кооперативний коледж економіки і права та побажали подальшої плідної роботи в обраному напрямку, викладачам – творчої наснаги і професійного натхнення у роботі.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів інформатики та циклу комп'ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області (фото) Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів інформатики та циклу комп'ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області (фото) Опубліковано: Субота, 03 березня 2018 28 лютого на базі Технологічного коледжу ДВНЗ «Національний лісотехнічний університет України» відбулось засідання методичного об’єднання викладачів інформатики та циклу комп'ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області. Участь у методичному об’єднанні взяли і викладачі циклової комісії інформатики...

Переглядів: 761 Коментарів: 0

Вища освіта

Ідеатон "Заходь. Думай. Дій" для учнів Львівської обласної МАН Ідеатон "Заходь. Думай. Дій" для учнів Львівської обласної МАН Опубліковано: Середа, 15 січня 2020 10 січня  секція інформатики  Львівської обласної Малої акадеї наук провела для учнів  Ідеатон "Заходь. Думай. Дій" . Захід відбувався на факультеті прикладної математики та інформатики Львівського національного університету імені Івана Франка. 27 учнів 8-10 класів закладів загальної освіти м.Львова...

Переглядів: 921 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook