Період публікації:

від

до

Категорія:

Вихованці ЛУФК Кушнірук, Савчин і Зуб – переможці юніорського Кубка України з веслування

Опубліковано: Вівторок, 23 квітня 2019 

min
max

У м.Дніпрі 17-20 квітня 2019р. у програмі Кубка України пам’яті олімпійської чемпіонки Юлії Рябчинської з веслування на байдарках і каное сильніших визначили і вітчизняні юніори.

У перегонах на байдарках-двійках на 500м переможницею юніорського Кубка України стала студентка І курсу Львівського училища фізичної культури Ілона Кушнірук (на фото). Асистувала Ілоні миколаївка Діана Рибак. У одномісному човні на дистанцію 500м Ілона посіла ІІ місце, а на 200м – третє.

Учениця 10 класу Божена Сівкова стала бронзовою призеркою у байдарці-четвірці на 200 і 500м. Разом з Боженою у човні сиділи минулорічні випускниці Марта Жеплінська, Тетяна Степаненкова і Юлія Сидоренко. Жеплінська і Степаненкова двічі припливали на фініш четвертими у байдарці-двійці на 500 і 200м.

Серед каноїстів переможцем Кубка України став учень 11 класу Володимир Савчин. Разом з Костянтином Анфьоровим з Дубна Володимир переміг у двомісному каное на 200м. На 500м хлопці показали четвертий результат. Також 4 місце Савчин посів у каное-одиночці на 500м.

Екіпаж збірної Львівщини у складі Олексія Музиченка (І курс), Олега Патера, Мар’яни Реки і Юрія Шутяка (всі 10кл.) посів 5 місце у каное-четвірці на 200м і четверте – на 500м.

Минулорічний випускник училища Юрій Зуб переміг у байдарці-одиночці на 200м, а на 500 у складі байдарки-двійки посів ІІІ місце.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Веслувальники Львівського спортколеджу роз’їхались по збірних Веслувальники Львівського спортколеджу роз’їхались по збірних Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 Веслувальники Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) вступили у фазу активної підготовки до літнього змагального сезону. Більшість з них проходить її у складах збірних команд України. Так, студентки-другокурсниці Ілона Кушнірук, Іванна Андрухів і Валерія Терета у ці дні знаходяться...

Переглядів: 1995 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

22 вихованці Львівського УФК у національній збірній з веслування 22 вихованці Львівського УФК у національній збірній з веслування Опубліковано: Вівторок, 24 грудня 2019 Федерація каное України опублікувала списковий склад національної збірної команди України з веслування на байдарках і каное на 2020 рік. У списку 22 вихованці Львівського училища фізичної культури. У склад чоловічої збірної увійшли як вже досвідчені спортсмени, такі як бронзовий призер ХХХІ літніх...

Переглядів: 1480 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook