Період публікації:

від

до

Категорія:

Хай Христове Воскресіння наповнить кожне серце любов’ю!

Опубліковано: Четвер, 02 травня 2019 

min
max

Світле свято Воскресіння приносить очищення душі. Ми чекаємо на нього, готуємось до нього. У такому  очікуванні пройшов передвеликодній тиждень у Золочівському районному дитячому будинку «Рідний дім».

На початку діти разом з директором дитячого будинку Тамчук Наталією Петрівною прибрали Великоднє   деревце квіточками і писанками, виготовленими своїми руками з мисткинею Оксаною Кириловою.  У четвер 23 квітня до дітей дитячого будинку «Рідний дім» завітали старший інспектор ювенальної  превенції Березіна О.І., керівник мобільної бригади соціально-психологічної допомоги Ольга Легоцька, психолог Золочівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Брояко А.І..  Андрій Іванович розповів про історію походження писанки та різновид їх розпису, також нагадав яких правил безпеки потрібно дотримуватись. Усі вихованці охоче розмальовували писанки, хоч і на папері, зате надавали їм свої орнаменти і барви.

У Страсну П’ятницю дитячий будинок відвідали з гостинцями голова райдержадміністрації Володимир Недзєльський, голова районної ради Олег Банах та начальник відділу соціальної роботи РЦССДМ Оксана Дужа. Діти віршами вітали гостей з наближенням Христового Воскресіння.

У суботу разом  з ЗДВР Трохимчук Л.Б. і вихователькою Петелицька В.С. вихованці готовили Великодні кошики: для старших вихованців – великий, для молодших – маленькі. Кожен мав можливість освятити Пасхальні смаколики, якими щиро пригощалися у неділю, на Великдень, під час святкового сніданку.

Окрема подяка від діток дитячого будинку дітям з Луганщини за передані чудові пасочки.   Хай  Христове Воскресіння наповнить кожне серце любов’ю!

 

 
 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Квест з фізики у Вороняцькій школі Золочівського району Квест з фізики у Вороняцькій школі Золочівського району Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 4 березня 2020 року у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ст. Золочівського району проводились КВЕСТ змагання з фізики між учнями 7-х класів. Тема КВЕСТУ «Фізика навколо нас кожен день і повсяк час».  Урок QWEST, в перекладі означає цілеспрямований пошук, який пов’язаний з грою. Це надає змогу учням виявляти, ініціювати,...

Переглядів: 1644 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Народну мудрість черпаємо в казках" "Народну мудрість черпаємо в казках" Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 Ще з дитинства казка для нас – дивовижний світ чарівного і повчального. Щоб ще раз до нього доторкнутися, вихованці дитячого будинку «Рідний дім» разом з вихователькою Петелицькою В.С., музичним керівником Стельмаховичем  Р.В. підготовили Свято «Казки мої улюблені», яке відбулося 6 березня. Також на...

Переглядів: 1526 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook