Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти озеленили територію біля Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Опубліковано: П`ятниця, 03 травня 2019 

min
max

З нагоди українського Дня навколишнього середовища (Дня довкілля) за підтримки адміністрації Львівського кооперативного коледжу економіки і права та студентського самоврядування на чолі з заступником директора з виховної роботи Ігорем Бішко студенти всіх спеціальностей вишу долучилися до заклику мерії підтримати підготовку до свят – Великодня та Дня міста – взяти участь у загальноміській толоці.

Окрім участі в загальноміському заході, студенти взяли участь у добрій справі: посадили 38 плодових деревець на прилеглих до навчальних корпусів та  студентських гуртожитків територіях.

Мета заходу – сприяння вихованню дбайливого ставлення до довкілля, підвищення інтересу до бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, збереження та примноження природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму, озеленення територій.

Студенти озеленили прилеглу територію навчального корпусу та студентського гуртожитку молодими деревцями вишні. Вишня – це символ рідної землі та України, матері й дівчини-нареченої. Вона символізує Світове дерево, тому і називається «вишнею» – від слова «вишина», а також «Вишній», той, що найвище, тобто Всевишній Бог.

Посадивши своє перше плодове деревце, студенти хочуть започаткувати добру традицію: кожного року посадити деревце, яке прикрашатиме територію навчального закладу і буде внеском в загальну справу – зробити рідне місто чистим і доглянутим, а планету – зеленою.

«Студентські роки – різноманітні та багаті на різні події, які швидко минають, а хочеться щось корисне залишити на згадку про себе і свою групу, яке буде потрібне для навчального закладу та студентських гуртожитків, у яких ми жили всі ці роки», - зауважила представниця студентського самоврядування.

Після висадження деревця Ігор Володимирович від імені директора коледжу подякував студентам за проявлену ініціативу, побажав мудрості та виваженості, нових творчих пошуків та злетів, твердих і впевнених кроків на життєвому шляху, досягати у житті поставленої мети і стати в майбутньому не лише висококваліфікованими фахівцями, а й справжніми мудрими господарями своєї землі, будівничими нової, по-справжньому європейської держави – України та споживчої кооперації зокрема.

Спільними зусиллями студенти робили цю справу від чистого серця та з усією душею, тому маємо надію, що маленькі саджанці вишні обов’язково приймуться та будуть милувати око своєю величчю та красою і будуть хорошою пам'яттю випускникам про роки навчання, творче зростання у рідній Alma-Mater, а викладачам – згадкою про них.

Студенти отримали масу позитивних емоцій від того, що мали змогу озеленити територію свого рідного кооперативного навчального закладу.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 764 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 695 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook