Період публікації:

від

до

Категорія:

Школярів та студентів запрошують до участі у конкурсі творчих робіт «Шлях становлення української державності»

Опубліковано: Вівторок, 14 травня 2019 

min
max

Інститут політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України проводить Національний конкурс творчих робіт (есе) «Шлях становлення української державності», приурочений до Дня Незалежності України.

Мета конкурсу – підтримка обдарованої молоді, підвищення рівня обізнаності молоді про історію становлення України як незалежної європейської держави, створення умов для творчого зростання обдарованої молоді.

До участі у конкурсі запрошуються учні, члени Малої академії наук України, студенти закладів вищої освіти, аспіранти закладів вищої освіти та наукових установ України.

Пріоритетні напрямки конкурсу:

  • історія становлення України;
  • європейська ідентичність України;
  • економічна незалежність;
  • культура;
  • церква;
  • інша тематика, виходячи з пріоритетних напрямків.

Конкурсні роботи разом із заявкою необхідно надіслати на електронну адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень: institute2014@ukr.net, вказавши у темі повідомлення «На Конкурс».

Прийом конкурсних робіт здійснюється по 31 липня.

Оцінювання конкурсних робіт експертною радою – до 20 серпня.

Оголошення переможців – 23 серпня.

Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися з Положення про Національний конкурс творчих робіт (есе) «Шлях становлення української державності» (завантажити).

Додаткова інформація – за посиланням.

Немає коментарів

Схожі статті:

Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії імені Івана Франка Держкомтелерадіо приймає твори на здобуття премії імені Івана Франка Опубліковано: Четвер, 26 березня 2020 Держкомтелерадіо України з 1 березня по 1 травня 2020 року оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. До конкурсу подаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної сфери, що сприяють утвердженню історичної пам’яті...

Переглядів: 3983 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Соняшникова родина Соняшникова родина Опубліковано: П`ятниця, 20 березня 2020 У Золотковицькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Мостиського району 03 березня 2020 року знову зібралась вся «соняшникова родина». 36 учнів 1-9 класів закладу брали учать в XІ Всеукраїнській українознавчій грі «Соняшник»–2020. Виконуючи завдання гри, діти поповнили свої знання з мови, літератури,...

Переглядів: 2770 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook