Період публікації:

від

до

Категорія:

Нові досягнення бізнес-освіти: про завершення VI Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми – 2019»

Опубліковано: Понеділок, 06 травня 2019 

min
max

Наприкінці квітня 2019 року в залі засідань колегії Міністерства освіти і науки України відбулося урочисте нагородження переможців Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми – 2019».

Наймасштабніший волонтерський проект Турніру спрямований на формування у молоді, школярів і студентів нового, сучасного мислення, отримання відповідних компетентностей, вміння аналізувати навколишню ситуацію та прораховувати наслідки рішень, які приймаються. Бізнес-турнір у 2019 році охопив 1 930 учасників з усіх регіонів країни, які представляли понад 1 200 закладів середньої, професійно-технічної і вищої освіти з 415 міст, 145 селищ міського типу та 318 сіл України.

Слід зазначити, що під час підготовки VI Всеукраїнського бізнес-турніру були проведені регіональні турніри, які охопили близько 3 тисяч студентів вишів і учнів шкіл, проведені тренінги для вчителів, методистів, заступників директорів і директорів навчальних закладів у 19 містах, в яких взяли участь 999 учасників.

Уже стало традицією участь у Всеукраїнських бізнес-турнірах іноземних студентів з балтійських країн, Польщі.

Традиційно Всеукраїнський бізнес-турнір «Стратегія фірми – 2019» проходив у чотирьох лігах: Учнівської, Студентської, Сімейної та Ліги наставників.

Середовищем бізнес-турніру стала потужна вітчизняна бізнес-симуляція ViAL+, яка реалістично моделює структуру виробничого підприємства, умови ринку й вітчизняної економіки. Протягом майже 4 місяців учасники змагалися дистанційно, онлайн, а 17-19 квітня зібралися на очний фінал у Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді. Їхнім завданням було створити виробниче підприємство, налагодити виробництво, вивести підприємство в лідери за прибутками, зайняти провідні позиції на ринку. Конкурентами при цьому виступали компанії інших учасників турніру.

Після напружених змагань протягом січня-квітня переможцями стали:

  • в Учнівській лізі – учень 10-го класу школи № 25 м. Кропивницького Дмитро Сотніченко;
  • у Студентській лізі – студент ІІІ курсу Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Романишин;
  • у Сімейній лізі – команда родини Шакул (батька Віталія та доньки Катерини) з м. Кропивницького;
  • у Лізі наставників переможцем серед викладачів ВУЗів та вчителів шкіл став учитель Кропивницької школи № 25 Євген Онищенко.

Переможці та фіналісти турніру, крім грамот і грошових призів, отримали щирі вітання від заступника Міністра освіти і науки України Вадима Карандія, проректора КНЕУ імені Вадима Гетьмана Тетяни Оболенської та Президента Турніру Володимира Грищенка.

Всеукраїнський бізнес-турнір «Стратегія фірми – 2019» пройшов успішно завдяки неймовірній підтримці Міністерства освіти і науки, Інституту модернізації змісту освіти та Організаційного комітету на чолі з Віталієм Паздрієм і засвідчив прагнення молоді України до отримання нових сучасних знань та компетентностей.

Соціально орієнтований проект Всеукраїнський бізнес турнір був заснований Компанією інтелектуальних технологій у 2014 році, як відповідь на виклики, які стали перед Україною та українською молоддю, розуміючи, що тільки озброєні сучасними знаннями та компетентностями молоді люди можуть забезпечити сталий розвиток країни. За минулі 5 років у Турнірі взяли участь більше 10 800 учнів шкіл і студентів закладів вищої освіти. Турнір є безкоштовним для учасників і спрямований на формування в учасників сучасного мислення, вміння аналізувати навколишню інформацію, прогнозувати наслідки від прийняття можливих рішень і вміння приймати рішення.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському університеті визначили переможців бізнес-турніру «Лідер ринку-2016» У Львівському університеті визначили переможців бізнес-турніру «Лідер ринку-2016» Опубліковано: Вівторок, 13 грудня 2016 9 грудня у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося нагородження переможців віртуального бізнес-турніру «Лідер ринку-2016», який упродовж трьох днів тривав в Університеті. У змаганнях взяли участь 22 команди студентів економічного факультету. Молоді економісти...

Переглядів: 1237 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Новий етап змагання молодих бізнес-акул Новий етап змагання молодих бізнес-акул Опубліковано: Середа, 23 березня 2016 Креативні рішення, творчі й нестандартні підходи, наполегливість, креативність, нездоланність… Навіть такі слова не здатні передати всю атмосферу відбіркового етапу ІІІ Всеукраїнського дистанційного бізнес-турніру для учнів 8-11 класів «Стратегія фірми – 2016». Старшокласники з різних регіонів України...

Переглядів: 8077 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook