Період публікації:

від

до

Категорія:

Захист випускних кваліфікаційних робіт у Стрийському ВХПУ

Опубліковано: Середа, 08 травня 2019 

min
max

3 травня у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Живописець». Цей важливий для училища і для учнів день відзначився піднесеним настроєм, справжнім вибухом творчого натхнення і цілою низкою позитивних емоцій!

До уваги Державної кваліфікаційної комісії були представлені живописні роботи у різних техніках -  батік, олійний живопис, витинанка, розпис на склі, графіка, настінний розпис. Випускники виконували як копії робіт відомих мистецьких творів, так і творчі роботи. Незалежно від тематики і техніки виконання, всі роботи порадували комісію і гостей заходу належною якістю, майстерністю і високим професійним рівнем. Особливою відзнакою «За найкращу дипломну роботу» художньою радою училища була нагороджена  робота «Чотири стихії» Руслана Городецького, виконана у техніці витинанки.

На захист, окрім батьків учнів та випускників попередніх років, були запрошені:  Михайло Дмитрович Кучер, приватний підприємець і голова випускної кваліфікаційної комісії,  Святослав Леонтійович Мартинюк, завідувач кафедри художнього дерева Львівської національної академії мистецтв,  Валентина Борисівна Гузюк, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області.

Подаровавши гіпсове погруддя Нікколо да Уццано, учні випускної групи зробили несподіваний і приємний сюрприз присутнім гостям та колективу училища, за що їм велика подяка.

Цього дня неможливо було стримати емоції та сльози радості! Дякуємо нашим учням за те натхнення, яке вони нам дарують своїми досягненнями  і бажаємо успіху у їх подальшій діяльності!

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

 Семінар – практикум «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Семінар – практикум «Робота в навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 04 березня 2020 року у ДНЗ «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» на базі навчально-практичного центру «TRIORA» та «POLIMIN – HUB» відбувся семінар – практикум  «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів...

Переглядів: 1426 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 28 лютого у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст». Під керівництвом майстра в/н Оксани Грещук дівчата створили чудові образи, в яких вміло застосували свої професійні навички і творчий...

Переглядів: 1394 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook