Період публікації:

від

до

Категорія:

Захист наукових проектів з дисциплін «Екологія» та «Природничі науки»

Опубліковано: Субота, 11 травня 2019 

min
max

З нагоди Всесвітнього дня Матері-Землі (Міжнародний день Землі) та Українського Дня навколишнього середовища (День довкілля) викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права Людмила Плугіна та Олександра Андрощук організували та провели разом зі студентами групи ФН-18 спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» захист наукових проектів «Хімічний модуль» з дисциплін «Екологія» та «Природничі науки».

Мета проведення заходу – привернути увагу до екологічних проблем, підвищити інтерес молоді до бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, збереження та примноження природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму, поширення екологічних знань тощо.

Своє бачення глобальних екологічних проблем світу та екологічних проблем України та Львівщини зокрема студенти групи ФН-18 Роксолана Мельник, Андріана Тимо, Лілія Кук, Ірина Цвик, Вікторія Гонтар, Юліана Климкевич, Володимир Дуб, Ігор Мошко відобразили у вигляді фотографій і виготовлених стенді. Роботи оцінені викладачами на відмінно!

На фотографіях студенти зуміли в комплексі знань з дисциплін показати проблеми охорони природи від забруднення продуктами та відходами хімічних виробництв, негативний вплив глобальних екологічних проблем на довкілля, проявляючи природничо-наукову компетентність: суть парникового ефекту, адсорбції, причини кислотних дощів тощо.

В цілому захід показав неоціненну користь в популяризації бережливого ставлення до навколишнього природного середовища і в поширенні інтересу серед молоді на стан навколишнього середовища та екологічних проблем, адже навколишнє середовище потребує уваги та бережливого ставлення людини, а громадський обов’язок кожного – пам’ятати і всіляко сприяти оздоровленню природи, що нас оточує.

Під час роботи над проектами у студентів формується екологічна грамотність, студенти вчаться самостійно працювати з Інтернет-ресурсами, що робить заняття більш змістовними і цікавими.

Адміністрація коледжу вдячна організаторам за проведений цікавий захід.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Круглий стіл «Екологічні проблеми в Україні та шляхи їх розв’язання: очима студентів» Круглий стіл «Екологічні проблеми в Україні та шляхи їх розв’язання: очима студентів» Опубліковано: П`ятниця, 19 квітня 2019 З нагоди Українського Дня навколишнього середовища (Дня довкілля) для студентів Львівського кооперативного коледжу економіки і права, які проживають у гуртожитку, провели круглий стіл на тему: «Екологічні проблеми в Україні та шляхи їх розв’язання: очима студентів». Мета заходу – звернути увагу на...

Переглядів: 528 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 771 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook