Період публікації:

від

до

Категорія:

Протидія булінгу, безпека на дорозі та в школі – триває конкурс фото і відеоробіт серед школярів «Безпечна країна»

Опубліковано: П`ятниця, 12 липня 2019 

min
max

В Україні триває конкурс учнівських фото та відеоробіт «Безпечна країна».

Долучитися можуть учні та вихованці закладів освіти – як індивідуально, так і колективно. Вікових обмежень щодо участі в конкурсі немає.

Конкурс проходитиме за двома темами:

  • Молодь за безпеку дорожнього руху;
  • Протидія булінгу (цькуванню) в закладах освіти.

Термін подання робіт – до 18 жовтня.

Детальніше ознайомитися з умовами змагань можна за посиланням.

Фінал конкурсу та визначення переможців відбудеться у листопаді 2019 року. Автори найкращий робіт отримають цінні призи.

З кращих фоторобіт створять виставку. Окрім цього, найбільш успішні фото та відео використають для соціальної реклами на телебаченні та в Інтернеті.

Зазначимо, що конкурс проходить у межах однойменного соціального проекту «Безпечна країна». Він спрямований на те, щоб запобігти проявам усіх видів насильства та травматизму в закладах освіти, на дорозі, а також привернути увагу суспільства до цих проблем.

Засновниками проекту є Міністерство освіти і науки, Мінінформполітики та Міжнародний Благодійний Фонд «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод». Відповідний меморандум було підписано 12 квітня 2019 року.

Немає коментарів

Схожі статті:

Двоє дітей із Львівщини стали переможцями Всеукраїнського творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху» (фото) Двоє дітей із Львівщини стали переможцями Всеукраїнського творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху» (фото) Опубліковано: Середа, 17 травня 2017 Двоє талановитих дітей із Львівщини перемогли у Всеукраїнському творчому конкурсі «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху». Офіційне нагородження призерів фінального етапу змагань відбулося днями у Києві. Журі конкурсу обирало кращі малюнки та твори декоративно-прикладного мистецтва з-понад 200...

Переглядів: 790 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

На Львівщині визначили переможців конкурсу з безпеки дорожнього руху На Львівщині визначили переможців конкурсу з безпеки дорожнього руху Опубліковано: Понеділок, 24 квітня 2017 Днями на Львівщині визначили переможців творчого конкурсу «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху». У мистецьких змаганнях взяли участь діти різного віку з майже усіх районів області. «Конкурс на краще знання правил дорожнього руху відбувається щороку, - зазначив начальник служби у справах дітей...

Переглядів: 861 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook