Період публікації:

від

до

Категорія:

Впевнений реванш Юлії Ткач на Київському міжнародному турнірі

Опубліковано: Середа, 15 травня 2019 

min
max

У м.Києві 10-12 травня 2019р. вже вдвадцять друге відбувся престижний міжнародний турнір з видів спортивної боротьби, присвячений видатним українським борцям і тренерам.

У ваговій категорії до 53кг переможницею турніру серед жінок стала вихованка Львівського училища фізичної культури Юлія Хавалджи (вип. 2010р., дівоче прізвище Благиня). У фіналі Юлія поборола іншу вихованку училища Христину Березу (вип. 2017р.) 7:5. Недавня чемпіонка Європи Ірина Гусяк (вип. 2010р.) у ¼ фіналу поступилися Березі 1:2, а в поєдинку за «бронзу» - ще й грекині Марії Преволаракі 6:9 і у підсумку посіла 5 місце.

У вазі до 62кг у вирішальному поєдинку за першість не тільки на турнірі, а й за лідерство у національній збірній зійшлися Юлія Ткач (вип. 2009р.) та криворіжанка Ілона Прокопевнюк. На чемпіонаті України Юлія поступилася Прокопевнюк і із-за цього не поїхала на чемпіонат Європи. У Києві Ткач (на фото)  взяла впевнений реванш і жодних шансів суперниці не дала – 8:0.

Ще один принциповий поєдинок відбувся у категорії до 57кг. Тут першість виборювали українки Ірина Чихрадзе і срібна призерка цьогорічного чемпіонату Європи Тетяна Кіт (вип.ЛУФК 2015р.). Перемогла Чихрадзе 4:2.

В категорії до 59кг Ангеліна Лисак (вип. 2017р.) поступилася херсонці Олені Кремзер і посіла ІІ місце.

Також срібною призеркою турніру у вазі до 50кг стала Оксана Лівач (вип. 2014р.). У фіналі Оксана не підібрала ключів до японки Мії Накамури (2:6).

Бронзові медалі везуть додому Марія Винник (11 кл.), Христина Демко (вип. 2018р.), Анастасія Лавренчук (вип. 2017р.) та Анастасія Алпєєва (І курс). Вероніка Рябоволова (ІІ курс) і Оксана Чудик (І курс) свої поєдинки за «бронзу» програли і посіли четверті місця.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 Відразу четверо вихованок Львівського коледжу спорту (кол.училище фізичної культури) увійшли у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби у своїх вагових категоріях. У вазі до 50кг ІІІ місце посідає Оксана Лівач (вип.2014р.). В активі Оксани 50 залікових очків, які вона виборола на світовому рейтинговому...

Переглядів: 4766 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

У Харкові Данило Стасюк у рівній боротьбі поступився олімпійському призеру У Харкові Данило Стасюк у рівній боротьбі поступився олімпійському призеру Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 У м.Харкові 22-23 лютого 2020р. відбувся традиційний відкритий всеукраїнський турнір пам’яті майстра спорту Ованеса Саакяна з вільної боротьби серед чоловіків. У ваговій категорії до 97кг бронзовим призером турніру став студент ІІ курсу Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Данило...

Переглядів: 1791 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook