Період публікації:

від

до

Категорія:

Інтелектуально-розважальна гра «Фінансова грамотність» для учнів Бібрської школи

Опубліковано: Четвер, 16 травня 2019 

min
max

Тижні циклових комісій стали традицією і невід’ємною частиною навчально-виховного процесу у Львівському кооперативному коледжі економіки і права. Вони сприяють, насамперед, поглибленню знань студентів, розвивають інтерес до вивчення фахових дисциплін, спонукають до вироблення ґрунтовних умінь та навичок, творчого сприйняття навчального матеріалу, інтеграції міждисциплінарних зв’язків тощо.

Упродовж тижня викладачами циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності спільно зі студентами було організовано низку тематичних заходів, які викликали жваве зацікавлення та обговорення серед студентів навчального закладу.

Викладачі організували для учнів ОЗНЗ «Бібрська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. У. Кравченко» проведення інтерактивного заходу – інтелектуально-розважальну гру на тему: «Фінансова грамотність».

Ведучими гри були студенти груп Фн-17 та Фн-18, а студенти групи Фн-16 організували для відвідувачів маленький концерт.

Метою заходу було підвищення рівня фінансової грамотності учнів, у ігровій формі навчити учнів правильно розпоряджатися власними фінансами, планувати свій особистий бюджет, приймати зважені та вірні фінансові рішення тощо.

На учнів чекали три складних, але в той же час пізнавальних рівні.

На першому рівні учасники турніру розгадували кросворд, метою якого було визначення загального рівня фінансової грамотності кожного учасника команди. На другому рівні команди чекала цікава та захоплююча фінансова гра «Золотий фінансист», яка дала змогу усім учасникам доволі детально зрозуміти основні принципи заощадження, грошового потоку тощо. Для третього рівня учасникам була підготовлена «Головоломка на тему фінансової грамотності».

Як зауважив голова циклової комісії, к.е.н. Михайло Голубка, від фінансової грамотності суспільства залежить не тільки добробут домогосподарств, але й економічний успіх країни. Фінансова грамотність, в першу чергу, потрібна кожній людині, щоб ефективно користуватися грошима й швидко досягати нових рівнів матеріального добробуту.

За результатами турніру учні були нагороджені грамотами.

Студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» запросили гостей на смаколики. У ході зустрічі учні мали змогу поринути в атмосферу студентства, дізнатися про ті цікавинки, які чекають на кожного, хто буде навчатися на спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Гостям заходу надзвичайно сподобалась зустріч, адже вони змогли отримати нові знання та нових друзів. На згадку всі учасники зробили спільне фото.

Адміністрація коледжу, викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності та студенти спеціальності висловлюють подяку директору ОЗНЗ «Бібрська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. У. Кравченко» Галині Островерхі, педагогу-організатору Тетяні Курись, соціальному педагогу Уляні Швець та учням за активну участь у проведеному заході та побажали творчих успіхів, перемог, добра та натхнення.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі провели інтелектуальну гру «Наука і фортуна» У Львівському кооперативному коледжі провели інтелектуальну гру «Наука і фортуна» Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 З метою розвитку навчально-пізнавальної діяльності студентів Львівського кооперативного коледжу економіки і права викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін організували та провели інтелектуальну гру у формі брейн-рингу на тему: «Наука і фортуна». Мета заходу – перевірка рівня засвоєння...

Переглядів: 621 Коментарів: 0

Вища освіта

Розважально-інтелектуальна гра «Захист прав споживачів» Розважально-інтелектуальна гра «Захист прав споживачів» Опубліковано: Субота, 11 травня 2019 Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели для учнів 9-х класів Городоцької загальної середньої школи № 5 розважально-інтелектуальну гру на тему: «Захист прав споживачів». Голова циклової комісії Лідія Петрівна під...

Переглядів: 452 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook