Період публікації:

від

до

Категорія:

День Європи

Опубліковано: Четвер, 16 травня 2019 

min
max

З 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи. У цей день мешканці України вшановують спільні цінності , спільну історію всіх націй континенту.

День Європи для України по-справжньому особливий, адже наша країна прагне стати повноцінною європейською державою та увійти до Європейського Союзу. Тому святкування відбуваються в усіх великих та маленьких містах. Проходять святкові концерти, вистави, іноземці з усіх європейських спільнот, які знаходяться на території України, розповідають українцям про життя у Європі, про історію та культуру інших держав.

Отож у рамках святкувань Дня Європи у НВК «СЗШ№2-гімназія» м. Трускавця пройшов урочистий загальношкільний захід, на якому в актовій залі школи зібралися молодші школярі і старшокласники, вчителі і батьки, а також запрошені гості. Цього року для представлення вибрали країну, яка є сусідкою нашої держави – Польщу. Учасники дійства у яскравих костюмах, що відтворювали настрій і дух різних історичних епох, вражали глядачів різноманітними образами: Папи Римського, письменника Адама Міцкевича, видатних учених Миколи Коперника та Марії Кюрі. Були тут і казкові персонажі: смурфики і варенички. Глядачі потрапили на прогулянку затишними польськими вуличками, побували на міській площі Кракова, побачили славнозвісний Краківський замок тощо.

Наполеглива підготовка, старанність дітей, майстерність педагогів, учителів іноземної мови, – все це дало відповідний результат. Тому висловлюємо подяку усім, хто долучився до організації та проведення цього свята, а особливо вчителям:Лесі Дукас, Марії Кісилевич, Оксані Прокопішак, Галині Тріщук, Ніні Дербабі, Лесі Терлецькій, Віті Бутенко, Людмилі Залевській, Галині Ключник, Риб’яку Роману та Руслані Болюк.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook