Період публікації:

від

до

Категорія:

Учень Львівського ВПХУ здобув ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності з професії «Маляр»

Опубліковано: П`ятниця, 17 травня 2019 

min
max

Впродовж 14-16 травня у Вищому художньому професійно-технічному училищі № 5 м. Вінниці відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Маляр», у якому взяли участь переможці II етапу конкурсу з 23 регіонів України.

Львівську область представляв учень ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» Кузьма Орест (майстер виробничого навчання Ковальчин Марія Миколаївна, викладачі професійно-теоретичної підготовки: Габа Леся Василівна, Луб Надія Іванівна).

Конкурс складався з теоретичного та практичного турів.

У комп'ютерному класі Навчально-практичного центру з професії «Реставратор декоративно-художніх фарбувань, маляр» серед учасників конкурсу проходив теоретичний тур, де учні давали відповіді на тестові завдання з предметів «Технологія малярних робіт», «Матеріалознавство», «Електротехніка», «Креслення», «Охорона праці».

Після проходження теоретичного туру конкурсанти перейшли до виконання практичного завдання. В перший день конкурсу учасники підготували основу своєї роботи: поклейка багетів, креслення конкурсного завдання, а 15 травня вони продовжили працювати над виконанням основної частини роботи: шліфування, коригування та фарбування конкурсного завдання у визначених кольорах.

Супроводжуючі особи ознайомились з навчально-практичним комплексом для підготовки з професії «Маляр, реставратор декоративно-художніх фарбувань» та взяли участь у майстер-класі на тему: «Сучасні технології та інструменти у малярних роботах».

Конкурсанти показали високі результати виконання практичного завдання. Учасники конкурсу дотримувались вимог з охорони праці, а також організації робочого місця. За ходом практичної роботи учнів слідкувало журі. Всі учні були забезпечені необхідними якісними інструментами та матеріалами. Завдання практичного туру конкурсанти виконували на спеціально підготовлених стендах.

Перед кожним учасником було відповідальне завдання – довести, що саме він – кращий у своїй професії та відстояти честь своєї області, закладу.

Програма конкурсу була насиченою та цікавою.

Учень львівського училища Кузьма Орест здобув почесне ІІ місце.

Пишаємося досягненнями, бажаємо йому подальших творчих злетів, натхнення та здійснення мрій!

Немає коментарів

Схожі статті:

Мультиплікація досвіду з модернізації професії «Реставратор декоративно-художніх фарбувань, маляр» на базі ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» Мультиплікація досвіду з модернізації професії «Реставратор декоративно-художніх фарбувань, маляр» на базі ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» Опубліковано: Четвер, 11 жовтня 2018 З 1 по 6 жовтня на базі ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» відбувся семінар-практикум з удосконалення професії «Реставратор декоративно-художніх фарбувань, маляр» за участю німецьких партнерів. Учасниками навчань були викладачі спецдисциплін будівельного профілю та майстри виробничого навчання...

Переглядів: 439 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Учень Львівського ВПХУ – переможець Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Маляр» (фото) Учень Львівського ВПХУ – переможець Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Маляр» (фото) Опубліковано: Понеділок, 12 Червня 2017 Учень ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» Андрій Папірник став переможцем Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Маляр» серед учнів професійно-технічних навчальних закладів, фінал якого нещодавно відбувся у м. Львові. Андрій Папірник справився із завданнями теоретичної...

Переглядів: 723 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook