Період публікації:

від

до

Категорія:

Не згасне вогнище родинне в людських запалене серцях

Опубліковано: П`ятниця, 17 травня 2019 

min
max

Під такою назвою у Гумниській ЗОШ І-ІІ ступенів Буського району відбулося родинне свято для учнів 1-4 класів, присвячене Міжнародному дню сім’ї та Дню Матері. Учитель Бойко Ольга Володимирівна об’єднала дітей та батьків навколо ідеї спільного заходу.

Під час дійства діти розповіли про духовні скарби своїх родин, присвятили поетичні рядки найріднішим людям та висловили їм слова подяки. Акторські здібності школярі демонстрували під час виконання сценок «Цікава доня», «Бабусі». Дзвінко лунали музичні твори «Пісня про маму», «Таточку-татусю», «Дідусь і бабуся». Танцювальний колектив під керівництвом Максимюк Ольги Богданівни виконав хореографічні композиції «Моє дитинство», «Козачок». Музичний етюд подарувала присутнім учениця 3 класу Кошіль Адріана. Безпосередню участь у святі взяли мами, яким організатори дали змогу повернутися на крилах спогадів та  мрій у своє дитинство.

Під завісу свята на честь української родини лунало «Многая літа».

Лариса Барда, директор школи

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook