Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар-практикум практичних психологів та вихователів - методистів ЗДО м. Червонограда

Опубліковано: П`ятниця, 17 травня 2019 

min
max

Відповідно до плану роботи ІМЦО 16 травня 2019 року на базі ЗДО я/с №10 відбувся с семінар-тренінг за участю практичних психологів та вихователів – методистів ЗДО на тему: «Булінг в дитячому садку:міф чи реальність».

            У роботі семінару взяла участь  спеціаліст І категорії Відділу освіти Поручинська Ірина Дмитрівна, яка ознайомила присутніх з вимогами чинного законодавства з питань протидії булінгу.

Під керівництвом  Лисак  Ірини  Іванівни,  практичного  психолога  ЗДО я/с №10, в ході тренінгу «Причини булінгу, шляхи їх вирішення» практичні психологи   та вихователі-методисти отримали можливість  удосконалити  навички  раціональної  взаємодії  учасників освітнього  процесу для   профілактики насилля. Працюючи в групах, навчилися розпізнавати основні ознаки булінгу та попереджати причини його  виникнення.

Методист ІМЦО Кобзар Жанна Леонідівна, заакцентувала увагу учасників методичного заходу на вагомості проблеми насилля сучасному житті та важливості вироблення  алгоритму дій у разі виникнення ситуації булінгу в освітньому середовищі.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook