Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар заступників директорів ОЗСО Львівської області на базі ОЗ «Сасівський НВК» Золочівського району

Опубліковано: Четвер, 16 травня 2019 

min
max

Формат:  Майстер-клас: Тренінги. Вітер Змін.

Тема: Розвиток  ключових  компетентностей  і вмінь учнів як фактор підвищення якості освіти у відповідності до вимог сьогодення, що може бути чесніше і шляхетніше  як навчати того, що сам найкраще знаєш (Квинтиліан)                                                             

Позитивні емоції, творчість, інтерактив, інноваційність, активність, тепла і дружня атмосфера – все це на обласному семінарі заступників директорів опорних шкіл 14 травня 2019 року в ОЗ «Сасівський НВК» Золочівського району. Учасники семінару  мали можливість відчути подих вітру змін, тих змін, які відбуваються у закладі освіти відповідно до вимог сьогодення.

Директор НВК Попадюк І.Ф. та його заступник Золота Г.С.  разом з командою талановитих педагогів-тренерів вдало організували роботу семінару  в організаційному, організаційно-комунікаційному просторах, просторі практик, думок та ідей.

В організаційному просторі  «Там, де заховався вітер» учасники семінару зустрічалися, знайомилися, кавували і слухали презентацію та візитку школи, підготовлену та представлену директором Попадюком І.Ф та його заступником Золотою Г.С.

В організаційно-комунікаційному просторі «Вітер далеких змін» тренери школи майстерно провели методичні вправи «Засвіти зірку», «Береги надії», «Рука дружби», «Знайди мене». 

Надзвичайно творчо і цікаво  пройшли тренінги у просторі практик «Троянда вітрів». Мандруючи п’ятьма  сходинками формування особистості учасники семінару  вчилися разом з Рипянською Л.Б. співпрацювати і спілкуватися, з Гураніною Л.М., втілювати мрії в життя, з Золотою Г.С. розвивати критичне мислення, з Мурдзою Г.В. розпізнавати лідера в собі.

В просторі думок та ідей «Вітер шепоче»  учасники та тренери школи обмінялися враженнями, думками, сподіваннями та побажаннями. Всі прийшли до висновку, що треба робити те, що любиш і любити те, що робиш.

Вдячні  дирекції опорного закладу (Попадюк І.Ф., Золота Г.С.) та творчому колективу педагогів-тренерів за море усмішок,  веселий настрій, позитив, творчість, креатив, а також завідувачу районного методичного кабінету Грицині Г.П. за активну і творчу участь у семінарі.

Рухаймося вперед разом під подихом свіжого вітру змін, інноваторства та інновацій…

 

Куратор семінару, викладач КОП Сислюк І.П.

Немає коментарів

Схожі статті:

Обласний семінар директорів опорних шкіл Львівщини «Формування мережі опорних ЗЗСО в умовах децентралізації» Обласний семінар директорів опорних шкіл Львівщини «Формування мережі опорних ЗЗСО в умовах децентралізації» Опубліковано: П`ятниця, 17 травня 2019 17 травня  2019 року відбувся обласний семінар директорів опорних шкіл Львівщини «Формування мережі опорних ЗЗСО в умовах децентралізації» на базі КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти». Учасники семінару спільно із доцентом кафедри освітньої політики Коцовською О.С....

Переглядів: 351 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Обласний семінар директорів опорних шкіл Обласний семінар директорів опорних шкіл Опубліковано: П`ятниця, 15 березня 2019 14 березня 2019 року відбувся обласний семінар директорів опорних шкіл Львівщини «Інноваційні підходи в професійному розвитку педагогічних працівників» на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу. Під час семінару обговорено питань щодо модернізації навчання...

Переглядів: 254 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook