Період публікації:

від

до

Категорія:

День матері у Львівському кооперативному коледжі економіки і права

Опубліковано: Четвер, 23 травня 2019 

min
max

В актовій залі Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся святковий концерт до Дня матері, в якому взяли участь студенти та працівники коледжу. В Україні День матері – це потрійне свято: свято Божої Матері, свято Матері-України, свято Матері, яка народила і виростила нас.

Мета заходу: сприяти формуванню духовно-моральних цінностей, вміння висловити свої почуття поваги, любові і вдячності до найдорожчої у світі людини – мами, пошану до жінки – засновниці і продовжувачки роду людського.

У програмі урочистостей – ціла низка цікавих і пізнавальних заходів. На свято завітали адміністрація коледжу, студенти, батьки студентів, викладачі, представники Львівської обласної спілки споживчих товариств України та інші поважні гості.

Зі сцени лунали вірші та пісні, привітання зі словами пошани до матерів, бабусь за їхню ласку і любов. Усі присутні на святі змогли насолодитися вражаючими виступами талановитих студентів коледжу, які подарували незабутні емоції своїм гостям, радуючи кожного з присутніх музичними номерами.

Особливо зворушливим був виступ  викладацького ансамблю «Галичаночка», який  зачарував слухачів репертуаром українських пісень.

У щасливої матері зростають щасливі діти, тож давайте робити життя наших матусь прекрасним. І на останок так і хочеться сказати: «Мамо! Хай буде світлим кожен твій день, кожна хвилина. Бо ти не тільки нас породила. Своєю безмежною любов’ю ти навчила нас бути відданими, працелюбними, добрими, милосердними. І не зникне благородство, людяність, поки на світі є матері. Кланяємося вам, матері роду людського. Зичимо щасливих довгих літ життя і бажаємо многая літ»!

Адміністрація коледжу та організатори щиро вдячні всім тим, хто брав активну участь у даному заході.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відзначили День матері (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відзначили День матері (фото) Опубліковано: П`ятниця, 25 травня 2018 Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права відсвяткували День матері. В Україні День матері – це потрійне свято: свято Божої Матері, свято Матері-України, свято Матері, яка народила і виростила нас. Зі вступним словом шани до Матерів звернулася директор коледжу Наталія Зубко. Приєдналися...

Переглядів: 748 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відзначили День матері (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відзначили День матері (фото) Опубліковано: Понеділок, 22 травня 2017 Нещодавно в актовій залі Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся святковий концерт до Дня матері, в якому взяли участь студенти та працівники коледжу. Свято організували заступник директора з виховної роботи Ігор Бішко та керівник художньої самодіяльності та вокального гуртка...

Переглядів: 600 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook