Період публікації:

від

до

Категорія:

Навчально-виховний захід «Екологічні проблеми сучасного світу»

Опубліковано: Четвер, 23 травня 2019 

min
max

Викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели навчально-виховний захід на тему: «Екологічні проблеми сучасного світу», у якому взяли участь вчителі та учні загальноосвітньої середньої  школи І-ІІ ступенів с. Муроване Старосамбірського району, студенти та викладачі.

Мета – привернути увагу до екологічних проблем, бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, збереження та примноження природної спадщини.

Як зауважили ведучі заходу, викладачі циклової комісії Людмила Плугіна та Олександра Андрущак, громадський обов’язок кожного – всіляко сприяти оздоровленню природи, що нас оточує. Екологічна ситуація в країнах світу – дуже складна. Сьогодні людству загрожує глобальна екологічна криза.

Для гостей було запропоновано дві частини проведення заходу. Перша – це науково-пошукова конференція, а друга – «Творчість студентів і екологічні проблеми сучасного світу».

Під час проведення науково-пошукової конференції на тему «Глобальні екологічні проблеми сучасного світу» студенти запропонували своє бачення вирішення глобальних екологічних проблем світу, України та Львівщини. Студенти коледжу Зоряна та Марія Палюх виступили з доповідями перед присутніми. Були продемонстровані презентації на актуальні екологічні теми. Студенти коледжу продемонстрували гостям сценку «Лісова пісня», в якій взяли участь студенти Тетяна Кобилецька (група ФН-18), Віталій Рудик (група ПВ(н)-28), Андрій Михайлів (група ІПЗ-18). Танцювальний колектив «Екологічний Коопденс» (студенти групи ФН-18 Юля Климкевич, Роксоляна Мельник, групи ПВ(н)-18 Ярина Масляк, групи ПВ(н)-28 Оксана Ховзун, Юлія Шалько, Вікторія Гандз) під супровід пісні «За лісами, горами» порадував гостей своїми талантами.

Також був організований флешмоб студентів із фотографіями екологічних проблем людства під музичний супровід пісні «Алілуйя!»

Пісні про Україну виконували студентка групи ФН-18 Юлія Таратула та група ГРС-18.

По закінчені заходу заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів наголосив на важливості заходу та висловив подяку за участь у проведеному заході організаторам, викладачам циклової комісії та студентам коледжу.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права обговорили екологічні проблеми сучасності (фото) Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права обговорили екологічні проблеми сучасності (фото) Опубліковано: Понеділок, 12 Червня 2017 Викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели для студентів І курсу круглий стіл. Темою зустрічі стало обговорення екологічних проблем сучасності. Студенти підготували творчі та змістовні доповіді на теми: «Шляхи...

Переглядів: 514 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 763 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook