Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбувся фінал ХХ-го чемпіонату з гри «Брейн-ринг»

Опубліковано: Четвер, 23 травня 2019 

min
max

16 травня, в такий святковий для нас усіх День вишиванки, відбувся фінал ХХ-го чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» у Львівському вищому професійному училищі технологій та сервісу.

Учасниками змагань були 16 команд закладів професійно-технічної освіти м. Львова та області, а саме: «Фаворит» Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу, «Кімер» Міжрегіонального ВПУ автомобільного транспорту та будівництва м. Львова, «Юні залізничники» Львівського міжрегіонального ВПУ залізничного транспорту, «Юнікс» Бориславського ПЛ, «Brainstorm» Новояворівського ВПУ, «Якудза» ВПУ № 11 м. Червонограда, «Пітон» Львівського вищого професійного художнього училища, «Юність» ВПУ № 20 м. Львова, «Ювентус» Львівського ВПУ технологій та сервісу, «Ерудит» ВПУ № 29 м. Львова, «Імперія» ВПУ № 34 м. Стрия, «Ерудит» Миколаївського ПЛ, «Олімп» Нижанковицького ПЛ, «Вишня» Судововишнянського ПЛ, «Хід конем» Поморянського ПЛ, «Смайл» Стебницького ПЛ.

Відкрила захід в.о. директора ЛВПУТС Чайковська Оксана Василівна та побажала учасникам успіхів у грі. Привітала учнівську молодь і директор Львівського державного Будинку техніки Івашкевич Лілія Михайлівна та побажала їм яскравих емоцій і цікавої гри.

Впродовж дня тривала змістовна та захоплююча гра між учасниками. Всі команди наполегливо боролись за перемогу та активно відповідали на запитання.

За підсумками змагань I місце зайняла команда «Фаворит» ЛПКГТРС, ІІ місце посіла команда «Кімер» МВПУАТБ м. Львова, ІІІ місце здобула команда «Юнікс» Бориславського ПЛ та на IV місці – команда «Юні залізничники» ЛМВПУЗТ.

Учасники змагань нагороджені грамотами Львівського державного Будинку техніки, медалями, кубками у вигляді сови, енциклопедичною літературою та солодкими подарунками.

Висловлюємо щиру подяку адміністрації Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу за сприяння у проведенні заходу.

Немає коментарів

Схожі статті:

Фіналістом стає команда «Фаворит» Фіналістом стає команда «Фаворит» Опубліковано: Середа, 18 грудня 2019 11 грудня на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбулись територіальні змагання ХХІ чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг». У змаганнях взяли участь заклади професійної (професійно-технічної) освіти м. Львова згідно графіку. Учасники продемонстрували...

Переглядів: 811 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У фіналі – команда «Оріон» У фіналі – команда «Оріон» Опубліковано: Середа, 11 грудня 2019 4 грудня у Вищому професійному училищі № 20 м. Львова відбулись відбіркові змагання ХХІ чемпіонату з інтелектуальної гри «Брейн-ринг». У змаганнях взяли участь шість закладів професійної (професійно-технічної) освіти Львівщини: ВПУ № 20 м. Львова – команда «Оріон»; ВПУ № 29 м. Львова – команда...

Переглядів: 705 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook