Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а.

Опубліковано: П`ятниця, 24 травня 2019 

min
max

На базі Екологічного коледжу Львівського національного аграрного університету відбулось засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області.

На засіданні були присутні представники з навчальних закладів Львівщини. Участь у методичному об’єднанні взяли і викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права.

Розпочалось засідання з вітального слова директора коледжу, к.т.н., доцента, заслуженого працівника с/г України, відмінника освіти Ярослава Панюри, який привітав учасників методоб’єднання в стінах навчального закладу, ознайомив гостей з історією навчального закладу, охарактеризував діяльність коледжу, особливості, проблеми та перспективи організації навчально-виховного процесу, ознайомив гостей із навчально-методичним забезпеченням, поділився досвідом, здобутками вишу.

Голова методичного об’єднання економічних дисциплін Олександра Кондратович виступила з доповіддю про підсумки роботи методичного об’єднання у 2018-2019 н.р. і визначення основних напрямків роботи на 2019-2020 н.р., акцентувала на важливості таких засідань, які об’єднують для професійного спілкування викладачів, які здійснюють підготовку фахівців економічного напрямку.

Голова циклової комісії спеціальних туристичних дисциплін та економіки Екологічного коледжу Львівського національного аграрного університету, старший викладач, к.е.н. Олег Томашівський розповів колегам про сучасний погляд на методику викладання економічних дисциплін у виші, здобутки викладачів циклової комісії та навчально-методичне забезпечення дисциплін.

Під час засідання методичного об’єднання було розглянуто низку питань, внесених до порядку денного, підготувлено презентації та демонстраційні матеріали. Викладачі поділилися власним досвідом проведення позааудиторної роботи з економічних дисциплін (самостійна робота, гуртки, екскурсії) тощо. Також учасники методичного об’єднання обговорили порядок організації та проведення студентської науково-пошукової конференції.

Окрім цього, викладачами циклової комісії спеціальних туристичних дисциплін та економіки Екологічного коледжу Львівського національного аграрного університету на чолі з Олегом Томашівським для учасників методичного об’єднання були проведені екскурсії.

Зустріч була цікавою та продуктивною, усі присутні отримали корисну інформацію і збагатили свій досвід. Засідання пройшло активно, в доброзичливій обстановці. Всі учасники зібрання висловили позитивні відгуки про навчальний заклад та побажали подальшої успішної роботи в обраному напрямку, високо оцінили рівень проведення заходу та щиро подякували директору коледжу Ярославу Панюрі, заступнику директора з навчальної роботи Івану Олійнику й викладацькому складу циклової комісії спеціальних туристичних дисциплін та економіки Екологічного коледжу Львівського національного аграрного університету за теплий прийом та плідну співпрацю.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулося засідання методоб’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області Відбулося засідання методоб’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області Опубліковано: Середа, 02 жовтня 2019 Нещодавно на базі Відокремленого структурного підрозділу Золочівський коледж Національного університету «Львівська політехніка» відбулося засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. Відкрив засідання директор ВСП Золочівський коледж...

Переглядів: 632 Коментарів: 0

Вища освіта

Відбулося засідання методоб’єднання викладачів хімії, біології та екології ВНЗ І-ІІ р.а. Відбулося засідання методоб’єднання викладачів хімії, біології та екології ВНЗ І-ІІ р.а. Опубліковано: П`ятниця, 02 листопада 2018 На базі ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» відбулося засідання методичного об’єднання викладачів хімії, біології та екології ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. На засіданні були присутні 32 представники з навчальних закладів Львівщини. Відкрив засідання заступник...

Переглядів: 1151 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook