Період публікації:

від

до

Категорія:

Доброчинний ярмарок у Містках

Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 

min
max

З метою збору коштів на спорудження зеленого класу– альтанки на території шкільного подвір’я Містківської ЗОШ I-IIIступенів було проведено доброчинний ярмарок, який відбувся у неділю, 26 травня. Цей захід став головною подією року для жителів сіл Містки та Полянка, а також для учнів нашої школи, які мріють навчатися і відпочивати у затишному зеленому класі.

Для того, щоб їхня мрія зреалізувалася, вихованці нашої школи  брали активну участь у конкурсі планів-проектів, яким вони бачать клас-альтанку, а також долучилися до акції по збору макулатури, що також  сприяло б втіленню  проекту у життя. Проведенню доброчинного ярмарку передувала велика і кропітка підготовча робота як з боку вчителя фізичної культури Капаціли Веронії Ігорівни, класних керівників, дирекції школи, так і з боку батьків, самих учнів. Змістовно і цікаво було складено план заходів вихідного дня. Відкриваючи Доброчинний ярмарок, з вітальним словом до гостей, що зібралися на шкільному подвір’ї, звернувся директор школи Москалюк Іван Йосипович. Капаціла В. І. ознайомила всіх присутніх з планом спортивно-розважальних заходів.

Головним дійством цього дня став спортивний забіг, у якому взяли участь і дорослі, і діти різного шкільного віку, яким було особливо приємно бігти дистанцію разом зі своїми батьками. На фініші визначали переможців забігу серед чоловіків і жінок. Ними виявилися Лемішко Роман, Бук Максим, пан Паздерський Василь – серед чоловіків, пані  Оксана Зелінська, пані Галина Воробець і її дочка – восьмикласниця Тетяна – серед жінок. На імпровізованому п’єдесталі пошани переможців нагороджували золотими, срібними та бронзовими медалями. Цікавим виявився виступ вихованців  Школи бойового гопака «Шаблезуб». Потішили присутніх виступ членів клубу «Джем», які продемонстрували кардіовправи з фітнесу та вправи зі степ-аеробіки.

А як можна обійтися на ярмарку без смаколиків української домашньої кухні? Цього добра було достатньо, при чому різного асортименту! Слід віддати належне нашим жінкам – господиням, хоча й чоловіки у Містках можуть дати фору не одній жінці. Так, українські шашлики  від пана Михайла Лучака миттєво були розпродані. Гарна сучасна українська музика доповнювала святкову атмосферу недільного дійства, гості охоче фотографувалися у затишному куточку подвір’я, у так званій фотозоні, яку майстерно обладнала креативна вчителька рідної мови Банах Марія Григорівна. Свою силу у руці можна було перевірити під час проведення армреслінгу, влучність – при стрільбі з пневматичної гвинтівки, тому у місцях проведення цих змагань було велелюдно, бо всім було цікаво і весело. А на завершення спортивного дня  стали «Веселі старти», участь у яких взяли 4 команди: батьки 1класу - «Адреналін », батьки 2 класу - «Веселка», батьки 5 класу – «Сонечко», вчителі – «Метеор».

Команда «Веселка » посіла перше  місце, «Адреналін » - друге , «Метеор» - третє. На п’єдесталі пошани директор школи нагородив переможців у «Веселих стартах» почесними грамотами.

Свято закінчилося, всі гості, учасники змагань поверталися додому у піднесеному настрої.

 

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Мама! Найдорожче слово в світі Мама! Найдорожче слово в світі Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 День Матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Це свято-свято вічності. Мама – найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, зайвими вони не будуть ніколи. До Дня Матері у Підбірцівській ЗОШ I-III ступенів, вчитель фізичної культури Карабан Н.М. зі...

Переглядів: 866 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Родина, родина від батька до сина…" "Родина, родина від батька до сина…" Опубліковано: Середа, 29 травня 2019 24 травня дружна класна родина 6-го гімназійного класу Наварійської ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії зібралася на святі "Родина, родина від батька до сина…". Увага і повага до сім'ї, до роду не приходить сама по собі. Її треба виховувати. Дитина змалку повинна усвідомлювати свою приналежність до родини, до рідного...

Переглядів: 771 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook