Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентська науково-теоретична конференція «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі»

Опубліковано: П`ятниця, 31 травня 2019 

min
max

Нещодавно викладачами циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організовано та проведено науково-теоретичну конференцію на тему: «Особливості митного регулювання в Україні та актуальні проблеми на сучасному етапі».

Участь в конференції взяли студенти ІІ і ІІІ курсів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», спеціалізація «Товарознавство в митній справі», та учні 9-х класів Львівської середньої загальноосвітньої школи № 74.

Голова циклової комісії Лідія Марчишин привітала учасників і гостей наукового заходу та зазначила, що конференція направлена на підтримку і розвиток наукової діяльності молоді, виявлення інтелектуальних і творчих здібностей, формування зацікавленості до науково-дослідної роботи, навиків публічного виступу, вміння захищати свої наукові наробки.

У ході конференції виступили з доповідями: Діана Яценко, група ПТБ(н)-16 – «Основні тенденції розвитку та стан митної політики як складової економічної безпеки України» (науковий керівник – Оксана Шура); Іван Найда, група ПМ(н)-17 – «Ввізне мито на транспортні засоби України» (науковий керівник – Лідія Марчишин); Ірина Копко, група ПТБ(н)-16 – «Зарубіжний досвід митно-тарифного регулювання та перспективи його застосування в Україні» (науковий керівник – Марія Василишин); Уляна Рубай, група ПМ(н)-17 – «Шляхи вирішення проблеми незаконного переміщення товарів через митний кордон України» (науковий керівник – Марія Ільків); Северин Сокол, група ПТБ(н)-16 – «Ефективність реформування державної фіскальної служби України» (науковий керівник – Марія Василишин); Ярина Яцкович, група ПМ(н)-17 – «Митні новації та їх роль для української економіки» (науковий керівник – Марія Ільків); Наталія Мекелита, група ПТБ(н)-16 – «Управління митними ризиками в наземних пунктах пропуску» (науковий керівник – Лідія Марчишин) та ін.

Теми доповідей були актуальними, змістовними та супроводжувались цікавими презентаціями. Усі виступи жваво дискутувалися й обговорювалися.

Підводячи підсумки конференції, заступник директора коледжу з навчально- методичної роботи Ігор Леськів відзначив позитивні напрацювання студентів, звернув увагу на вміння авторів робіт працювати над обраними темами.

Усі учасники студентської науково-теоретичної конференції були нагороджені грамотами.

Дирекція коледжу висловила подяку учасникам та їх науковим керівникам за підготовку та участь в студентській науково-практичній конференції.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Опубліковано: П`ятниця, 10 січня 2020 Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели науково-дослідницьку конференцію на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність». Конференція була направлена на підтримку...

Переглядів: 1521 Коментарів: 0

Вища освіта

Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права ділилися досвідом організації навчально-виховного процесу Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права ділилися досвідом організації навчально-виховного процесу Опубліковано: Четвер, 23 травня 2019 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася підсумкова щорічна викладацька науково-практична конференція на тему: «З досвіду організації навчально-виховного процесу». Мета конференції: розгляд проблем та перспектив розвитку організації навчально-виховного процесу в коледжі,...

Переглядів: 557 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook