Період публікації:

від

до

Категорія:

Учениця Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу здобула перемогу у Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності з професії «Кухар»

Опубліковано: П`ятниця, 31 травня 2019 

min
max

На базі Дніпровського центру професійної освіти провели фінальний етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Кухар». Його учасниками стали 25 учнів профтехів, які попередньо перемогли у відбіркових турах.

Особливістю цьогорічного конкурсу було те, що до складу журі увійшли тільки представники роботодавців – шеф-кухарі та бренд-шефи місцевих ресторанів.

Спочатку учасникам запропонували теоретичний тур, де перевірялися їх знання, отримані під час навчання у закладах. Далі – у практичному турі – вони готували кілька страв – фаршироване куряче філе з гарніром, а також смажені в тісті яблука.

За результатами змагань призові місця розподілили у такий спосіб:

  • 1 місце – Мар'яна Кришталь, Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу;
  • 2 місце – Ангеліна Бондар, Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі;
  • 3 місце – Данило Шокол, Регіональний центр професійної освіти (Кіровоградська обл.);
  • 4 місце – Денис Гуцул, Дніпровський центр професійної освіти;
  • 5 місце – Мирослава Райковська, Бердичівське вище професійне училище;
  • 6 місце – Микола Цепенюк, Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі.

У межах конкурсу викладачі та майстри виробничого навчання, які супроводжували учасників з інших регіонів, взяли участь в майстер-класі з приготування стейків та соусів. Для них також провели низку тренінгів, під час яких розповідали, як зробити учнівське самоврядування більш сучасним, використовувати інтерактивне обладнання на заняттях, залучати учнів до активностей тощо.

Учасникам конкурсу також організували екскурсію фабрикою «АВК», місцевими музеями та пам'ятними місцями.

Немає коментарів

Схожі статті:

Учень Львівського ВПХУ – переможець Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Маляр» (фото) Учень Львівського ВПХУ – переможець Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Маляр» (фото) Опубліковано: Понеділок, 12 Червня 2017 Учень ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» Андрій Папірник став переможцем Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Маляр» серед учнів професійно-технічних навчальних закладів, фінал якого нещодавно відбувся у м. Львові. Андрій Папірник справився із завданнями теоретичної...

Переглядів: 724 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

У Львові розпочався фінал Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Маляр» (фото) У Львові розпочався фінал Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Маляр» (фото) Опубліковано: Понеділок, 29 травня 2017 Сьогодні, 29 травня, на базі ДНЗ «Ставропігійське вище професійне училище м. Львова» розпочався ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Маляр». У конкурсі беруть участь 25 учнів з усієї України. «Приємно відзначити, що...

Переглядів: 815 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook