Період публікації:

від

до

Категорія:

Урочисте свято Останнього дзвоника у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ст.

Опубліковано: Понеділок, 03 Червня 2019 

min
max

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів Останній дзвоник -  чудова шкільна традиція, тепле родинне свято.  З квітами, у вишиванках та з усмішками на обличчі  школярі прощаються з ще одним навчальним роком.

По-сімейному тепло і водночас урочисто пройшло свято Останнього дзвоника у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ст..

Із квітами та усмішками на обличчях, у передчутті канікул на свято Останнього дзвоника прийшли школярі, вчителі та батьки. Всі вони зібралися, аби привітати вже колишніх 9-класників із закінченням школи. За традицією, шкільну громаду привітала директор школи Цюпка Г.С., яка побажала випускникам обрати правильний шлях у житті, успішно скласти іспити та вступити у вузи, подякувала вчителям за їх ентузіазм, любов до дітей. Галина Степанівна вручила  Похвальні листи учням.

Музичні дарунки та слова подяки пролунали від випускників школи вчителям та батькам за науку, за любов і щоденну турботу.

Наприкінці свята пролунав останній дзвоник як завершення навчального року. Учням він оголосив про початок літніх канікул, а  випускникам – про старт у доросле життя.

Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося, попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу.

У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники!

Чудових вам канікул, школярі!

Немає коментарів

Схожі статті:

Герої ніколи не вмирають, герої в нашій пам’яті… Герої ніколи не вмирають, герої в нашій пам’яті… Опубліковано: Четвер, 20 лютого 2020 У дні пам'яті Героїв Небесної Сотні з глибоким сумом і  великою вдячністю згадуємо героїв, які на Майдані віддали своє життя за нас. У Жуличівській ЗОШ І-ІІ ст. учні 7 і 9 класів  взяли участь у тематичному заході «Пам’яті Небесної Сотні…» про трагічні події – розстріл мирних протестувальників Євромайдану. Мета...

Переглядів: 636 Коментарів: 0

Відділи освіти

День Соборності України у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ступенів День Соборності України у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ступенів Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 22 січня 2020 року у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася літературно–музична композиція історичного характеру «І обнялися береги одного, вічного народу!». Мета заходу: поглибити знання учнів про історичне минуле нашої держави; формувати національну свідомість школярів; виховувати людську гідність. Школярі...

Переглядів: 681 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook