Період публікації:

від

до

Категорія:

Свято «Прощай, Букварику!» у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Опубліковано: Вівторок, 04 Червня 2019 

min
max

Дружно скажем без вагань
Стелися, стежинко, до нових знань
Закінчуючи навчальний рік, початківці аналізують досягнення першого року навчання у циклі нової української школи. Діти говорять, що їм у школі - гарно, весело, цікаво. Вони досліджують,спостерігають, фантазують, уявляють, жартують і навчаються. Усе це проходить із теплою і щирою усмішкою та із захопленням і здивуванням в очах.

Першокласники Великовільшаницької ЗОШ І-ІІІ ст. справилися з поставленими цілями і набули необхідних знань для переходу у 2 клас. Свої здібності і навички вони продемонстрували на святі «Прощай,  Букварику!» та  фотогалереї тижнів на пазлах.

Свято проходило у вигляді театралізованої вистави. До залу завітали   мама  з  донькою,  які кликали сонечко. А воно, взявши у помічники  бджілку та метелика,  пробуджували зі сну квіти.

Першокласники чудово декламували вірші, співали пісні, рекламували зустрічі з підручниками для 2 класу. Під час святкування діти виконували різні руханки та танцювальні композиції. Чудово прозвучав «Марш нушенят». За хорошу працю батьки подарували школярам торт у вигляді Букваря, яким пригощали усіх учасників свята.

Учителька англійської мови Василина Петрівна  подякувала першечкам за хороший старт у вивчені іноземної мови.

Директор школи Наталя Іванівна привітала усіх зі святом і вручила першокласникам нагороди у вигляді медалі  «Знавець Букварика».

Дружно скажем без вагань
Прощавай , Букварику, прощай!

Класний керівник 1 класу
Сорока Г.П.

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Під знаком Купідона Під знаком Купідона Опубліковано: Понеділок, 17 лютого 2020 Так ніхто не кохав, Через тисячі літ лиш приходить подібне кохання. В день такий розцвітає весна на землі І земля убирається зрання… День святого Валентина – дуже ніжне та добре свято, коли люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – любов. В цей  лютневий день на душі тепло,...

Переглядів: 851 Коментарів: 0

Відділи освіти

Міжнародна гра зі світової літератури «Sunflower» у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ст. Міжнародна гра зі світової літератури «Sunflower» у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ст. Опубліковано: Понеділок, 02 грудня 2019 Цікаво та пізнавально пройшла Міжнародна гра зі світової літератури «Sunflower» у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ст. Найактивнішими виявилися школярі молодшої та середньої ланки. Діти долучидися до найвищих досягнень світової літератури і культури, загальнолюдських і національних духовних цінностей,...

Переглядів: 509 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook