Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині триває підготовка до молодіжного патріотичного фестивалю «Зашків – джерело Духу»

Опубліковано: Вівторок, 04 Червня 2019 

min
max

Сьогодні, 4 червня, у Львівській ОДА під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського відбулась організаційна нарада щодо проведення фестивалю «Зашків – джерело Духу».

«На першому місці під час проведення фестивалю повинна бути безпека. Це, зокрема, пожежна, харчова, дорожня, медична сфери. Також важливо залучити максимальну кількість людей до участі у фестивалі, щоб продемонструвати, що наша молодь може цікаво і корисно відпочивати без алкоголю та інших речей, згубних для здоров’я», - зазначив Ростислав Замлинський.

Про заплановані заходи фестивалю розповів директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Андрій Ковальський.

«У перший день фестивалю, 14 червня, заплановане проведення віче біля музею-садиби Євгена Коновальця. Окрім виступів представників влади та громадськості, відбудуться також виступи шкільних колективів. Після віче молодь візьме участь у квесті, а вже ввечері молоді люди пройдуть колоною до музею, де для них проведуть історичну лекцію», - розповів Андрій Ковальський.

Також у межах фестивалю заплановані велопробіг «Від Степана до Євгена», показ військової техніки, виступи кінологічного центру, школи бойового мистецтва та інші заходи. Завершиться фестиваль спільною молитвою за Україну та фіналом спортивних змагань.

Зазначимо, що цьогорічний фестиваль є вже 13-им і відбуватиметься упродовж трьох днів 14-16 червня. Захід, у першу чергу, орієнтований на українську молодь та має на меті популяризувати постать Євгена Коновальця через інтелектуальні, творчі, спортивні та інші заходи.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Фестиваль, присвячений Тарасу Григоровичу Шевченку Фестиваль, присвячений Тарасу Григоровичу Шевченку Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 «Шевченко – наш. Він для усіх століть!» - під такою назвою проходив фестиваль учнівської творчості у Мишлятицькому НВК Мостиського району, присвячений 206 річниці від дня народження Великого Кобзаря. Тарас Григорович Шевченко є завжди сучасним, а його твори доречними та актуальними. «Заповіт» поета став...

Переглядів: 1956 Коментарів: 0

Відділи освіти

Молодь запрошують на фестиваль української пісні «Музичне сузір’я України» Молодь запрошують на фестиваль української пісні «Музичне сузір’я України» Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 З метою підтримки творчо обдарованої молоді, створення умов для реалізації її здібностей, виховання громадянина-патріота України, утвердження любові до Батьківщини, духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних надбань українського народу департаментом освіти і науки Дніпропетровської...

Переглядів: 807 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook