Період публікації:

від

до

Категорія:

Павло Зведенюк і Зінаїда Батрак – бронзові призери чемпіонату України з сучасного п’ятиборства

Опубліковано: Середа, 05 Червня 2019 

min
max

29-30 травня 2019р. у м. Дніпрі відбувся відкритий чемпіонат України з сучасного п’ятиборства.

Змагання носили відбірковий характер для комплектування національної збірної на чемпіонаті Європи який у серпні пройде у Великобританії.

Серед чоловіків бронзовим призером першості став вихованець Львівського училища фізичної культури Павло Зведенюк (вип.2009 р.) . За результатами п’яти видів Павло (на фото) набрав 148 очків і лише одним пунктом поступився срібному  лауреату Владиславу Ридванському з Дніпра та п’ятьма очками – переможцю киянину Денису Павлюку.

Андрій Федечко (вип.2008р.) посів 5 місце, його брат Юрій (вип. 2012р.) – одинадцяте, Дмитро Балюк (вип. 2014р.) – тринадцяте.

У командній першості збірна Львівської області у складі Зведенюка, А. Федечка і Балюка на другому місці.

Серед жінок подвійну перемогу отримали білоруські п’ятиборки Михаліна Гринкевич та Татьяна Рогачова. Вихованка ЛУФК Зінаїда Батрак (вип. 2012р.) набрала третю суму.

У командній першості Батрак у складі команди м.Києва друга після білорусок. Команда Львівської області, за яку виступали учениці училища Руслана Война (І курс), Ольга Клуннікова (10 кл.) і Олександра Горлова (9 кл.) на п’ятому місці.

За результатами чемпіонату Павло Зведенюк і Зінаїда Батрак, а також Валерія Пермикіна (вип. 2013р.), яка не змагалась у Дніпрі, відібрались для участь у континентальній першості, на якій, до речі, будуть розігруватись Олімпійські путівки у Токіо-2020.

Немає коментарів

Схожі статті:

На зимовому чемпіонаті України Федечко Андрій і Зведенюк вибороли місця у збірній На зимовому чемпіонаті України Федечко Андрій і Зведенюк вибороли місця у збірній Опубліковано: Вівторок, 21 січня 2020 У м.Києві 13-16 січня 2020р. відбувся відкритий зимовий чемпіонат України з сучасного п’ятиборства. Серед чоловіків перемогу на чемпіонаті здобув киянин Денис Павлюк. Вихованці Львівського училища фізичної культури Андрій Федечко (вип. 2008р.) і Павло Зведенюк (вип. 2009р.) посіли 4 і 6 місця. І...

Переглядів: 533 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Валерія Пермикіна і Андрій Федечко на Всесвітніх іграх військовослужбовців шості Валерія Пермикіна і Андрій Федечко на Всесвітніх іграх військовослужбовців шості Опубліковано: Понеділок, 28 жовтня 2019 У м.Вухані (Китай) 27 жовтня 2019р. завершилися VІІ Всесвітні ігри військовослужбовців. У змаганнях з сучасного п’ятиборства український дует у складі вихованців Львівського училища фізичної культури Валерії Пермикіної (вип. 2013р.) та Андрія Федечка (вип. 2008р.) посів 6 місце. Перемогу здобули єгипетські...

Переглядів: 480 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook