Період публікації:

від

до

Категорія:

Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства»

Опубліковано: П`ятниця, 07 Червня 2019 

min
max

Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася Шістнадцята науково-практична конференція студентів закладів вищої освіти Укркоопспілки на тему: «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства».

Організатор заходу – Навчально-методичний центр «Укоопосвіта» Центральної спілки споживчих товариств України.

Директор Департаменту кадрової політики, освіти і науки, директор НМЦ «Укоопосвіта», к.е.н. Лідія Войнаш привітала учасників конференції та побажала їм плідної наукової роботи. До вітального слова долучився ректор університету, професор Петро Куцик.

На конференції було обговорено актуальні питання економічного розвитку національної економіки та розглянуті проблеми подальшого її реформування на основі впровадження інновацій у діяльність вітчизняних підприємств.

Наукова тематика робіт учасників конференції охопила низку актуальних для подальшого розвитку економіки України питань. Молоді науковці досліджували стан та проблеми розвитку малого бізнесу в Україні, запровадження інновацій в діяльності підприємств, висвітлили досягнення в інноваційній сфері різних галузей економіки, проаналізували недоліки та запропонували шляхи покращення економічної діяльності як в регіоні, так і в економіці загалом, зокрема і в споживчій кооперації.

Науково-практична конференція стала майданчиком для апробації досліджень студентів кооперативних закладів освіти. На конференцію було подано 34 наукові доповіді. Наукова тематика робіт учасників була різноманітною та актуальною.

Львівський кооперативний коледж економіки і права на конференції представили студенти: Наталія Мекелита (група ПТБ(н)-16) з темою доповіді «Проблеми та перспективи розвитку електронної комерції в Україні» (науковий керівник – Лідія Марчишин), Наталія Відзівашець (група ПК(н)-16) – «Вплив реклами в Інтернеті» (науковий керівник – Оксана Кашуба), Тетяна Колесник (група ГРС-16) – «Інновації у сфері готельно-ресторанного бізнесу» (науковий керівник – Марія Василишин), Віталія Шелест (група ПВ(н)-16) – «Правове регулювання відносин у соціальних мережах» (науковий керівник – Людмила Бачинська).

При підведенні підсумків конференції Лідія Войнаш звернула увагу на високий науковий рівень наукових досліджень учасників конференції та велике практичне значення представлених результатів. У свою чергу, ректор університету, професор Петро Куцик подякував за ґрунтовні та цікаві дослідження і побажав успіхів в подальших наукових звершеннях.

Учасники конференції були нагороджені дипломами за підписом директора Департаменту кадрової політики, освіти і науки, директора НМЦ «Укоопосвіта» та сертифікатами Львівського торговельно-економічного університету, а гостям оргкомітетом організовано екскурсію історичними та культурними пам’ятками міста Лева.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права поділилися досвідом організації навчально-виховного процесу (фото) Викладачі Львівського кооперативного коледжу економіки і права поділилися досвідом організації навчально-виховного процесу (фото) Опубліковано: Середа, 07 Червня 2017 Нещодавно у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась підсумкова щорічна викладацька науково-практична конференція на тему: «З досвіду організації навчально-виховного процесу». Мета конференції: розгляд проблем та перспектив розвитку організації навчально-виховного процесу в коледжі,...

Переглядів: 974 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Представники Львівського кооперативного коледжу економіки і права – учасники Всеукраїнської науково-практичної конференції (фото) Представники Львівського кооперативного коледжу економіки і права – учасники Всеукраїнської науково-практичної конференції (фото) Опубліковано: Четвер, 11 травня 2017 Нещодавно у Львівському торговельно-економічному університеті відбулася XII Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених на тему: «Стан та перспективи розвитку бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та контролю в умовах трансформації національної економіки». Організатори...

Переглядів: 909 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook