Період публікації:

від

до

Категорія:

Юрій Колесник і Яна Чучмарьова – найсильніші пістолетники-юніори України

Опубліковано: Понеділок, 10 Червня 2019 

min
max

У м.м.Львові та Вінниці 2-7 червня 2019р. відбувся чемпіонат України з кульової стрільби серед юніорів віком до 20 років.

Пістолетна програма змагань проходила у Львові.

Серед хлопців шестиразовим чемпіоном України став студент ІІ курсу Львівського училища фізичної культури Юрій Колесник (на фото). Юрій переміг у вправах МП-5, МП-8 і МП-10 на особисту першість та у вправах ПП-3, МП-5 і МП-8 у командних змаганнях. Окрім того, разом з Соломією Возняк Колесник став срібним призером у пістолетному міксті.

Разом з Юрієм триразовим чемпіоном України у командній стрільбі став учень 10 класу Роман Плескун.

В активі Романа також «срібло» у вправі МП-8 (швидкострільна стрільба), «бронза» в ПП-3 (пневматичний пістолет) та 4 місце в МП-10 (малокаліберний стандартний пістолет).

Першокурсник Гліб Кігітов став бронзовим призером у міксті, командному МП-8, посів 4 місце в МП-8 та шосте - особисто в ПП-3. Серед дівчат дворазовою чемпіонкою України стала учениця 8 класу Яна Чучмарьова.

Яна перемогла у стрільбі зі спортивного пістолета на 25м (вправа МП-5) та у стрільбі зі стандартного пістолета (МП-10), посіла ІІІ місце у міксті (разом з Глібом Кігітовим) та у командній стрільбі з пневматичного пістолета (ПП-3).

Минулорічна випускниця училища Соломія Возняк стала срібною призеркою у міксті (разом з Юрієм Колесником), в ПП-3, бронзовою – в МП-5 (обидві вправи на особисту першість) та в ПП-3 (командна першість).

Ще одна минулорічна випускниця Анастасія Колодяжна стала переможницею у командній стрільбі з пневматичного пістолета (ПП-3).

Бронзову медаль у командній стрільбі з швидкострільного пістолета (МП-8) виборов учень 9 класу Володимир Поліщук.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Блискучий виступ вихованців Львівського спортколеджу на чемпіонаті Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) 1 березня 2020р. завершився чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У категорії юніорів блискуче виступили на чемпіонаті вихованці Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури). В їхньому активі 6 золотих, 1 срібна і 1 бронзова медалі. Триразовою чемпіонкою...

Переглядів: 906 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Олег Царьков – срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У м.Вроцлаві (Польща) впродовж 25 лютого – 1 березня 2020р. відбувся чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї. У стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10м срібним призером чемпіонату став вихованець Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) Олег Царьков (вип. 2008р.). У фінальній...

Переглядів: 906 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook